Saturday, March 6, 2010

ini kira bersama Floater tak? (izan)




izan...kalo gini kira tak? ke tak kira? berhari2 aku pk ni..tanpa henti, tanpa makan...punye nak join contest

17 comments:

ardinihumaira said...

conotnya anak2 akak naik benda tu. dni lom pernah naik huhu... nak naik gak..

LYaFRINA said...

ehhh.. cumilnya.. lya pon ader beli bju mandi kat asya.. tp xleh pakai g.. bju tu beso...
kat gambang k ni??

~aSHa~ said...

dni...ehehehe jom naik dua kaki

lya --> kalo kita buat port kat situ tuk gath ok tak? ehehe leh asya dan baby mandi sama pakai bikini...gambang la tu..gambo lama ar

LYaFRINA said...

Ehhh.. ok sgt2.. Best pon best...
tui ler.. blh la dia org tu bkwn... sha pgil sarah baby k??
Lya pon pgil baby gak(time2 rase nk manja2)... tp bila pgil baby.. asya akn sbut "tatakkkkkkk"(kakak)...

Ena said...

Wahhh.. bestnyerrr katner tu? kat Desa Water park ker? lame dah x p sane main ari.. hu3x..

~aSHa~ said...

eeehehehe ala tatak ye..nak jadi kakak la tu yg...nanti aunty dpt adik tu baby sarah...leh ar pangey asya tatakkkk ye...

pangey sarah..kakak baby...ehehehehe...

~aSHa~ said...

ena gambo lama ni..kat gambang water park...entry dulu2 ada ar cite pasal gambang ni

iz-AnN عبداللطيف said...

uiks....entry khas kat aku ke ni...haiya...leh jek buh gambar ni...gambar yang pes tu...cumel jek si maisarah damia duk gitu...

iz-AnN عبداللطيف said...

uiks....entry khas kat aku ke ni...haiya...leh jek buh gambar ni...gambar yang pes tu...cumel jek si maisarah damia duk gitu...

ardinihumaira said...

kak...dua tangan skali dni masuk. hehe...


p/s: cardi cokelat dan itam memang comel... dua2 comel. cmana ni kak? heheh

SuRayA^i. said...

ala, gmba yg b4 nh x ley kre ke? hehe..haa, gmba yg nh yg 1st tu comel~

Ain said...

seksinya baby sara.... comellll!!!

penganjur dah cakap ok tu sha...

akak vote pic. sara yg 1st tue...hehehe...

gina marna said...

comeinyerrrr baby....ishh ni yg x sabar nak baby girl gak nii...huhu kene tunggu irfan pandai jalan dulu ahh :)

~aSHa~ said...

izang --> entry khas tuk hang la ni...amboi penuhnye nama tu..

dni --> tgh smgt nak join contst ni....dni....nti akak jawab kat sane..rasanye kaler hitam kot

~aSHa~ said...

suraya --> ni tgh berkira2 ni y mana nak..baru jumpa gambo ni..tu nak tanya penganjur ini kira floater or not..

kak ain --> tq tq....eheheehe

gina marna --> ehehehe 2 dah boys tu..leh je proceed kan..

etomyam said...

wah best n seronok main mende tu....jangan kuat sangat nanti demam..hehe

ardinihumaira said...

tak pe kak... boleh tuka :) hehe... tak kena bayar lagi. tunggu stok sampai. tapi kalau akak nak bayar dulu pon no poblem ^_^ dni terima mana2 je..

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels