Friday, March 26, 2010

dari Fikaryna lagi...

dari : fikaryna
banyak hutang tag ni..jawab satu2 yer kawan2 cyg..

1. Siapakah diri anda di rumah?


di rumah? sy bos kot...itu yg laki aku perli aku...mcm bos je arah2, mintak tlg skit kata arah.....huhh malas nak terang lebih lanjut..ahahahaa...

tapi yg pasti saya adalah mama cantik... di rumah skrg ye..kalo di rumah mak lain plak cite nye dan jugak mentua..

2. Siapakah diri anda disamping rakan?

ermmmm rakan sekerja ke rakan bloggers ni? (aku plak tanya soklan..muahahhaa)

sy adalah teman bicara suka n duka anda...

3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai


3.1 bercuti, mmg tak tercapai2 lagi neh....mencik....(kalo ikut suami pg ceramah bukan kira bercuti ye...)

3.2 sy nak kereta mewah....(mesti la kena idam ni)

3.3 sy nak duduk rumah sendiri (sedih rumah terpaksa disewakan...jgn buat rosak ye umah akak tu)

3.4 sy nak ada duit lebih dari biasa...sbb nak bagi lebih kat mak abah lebih dari biasa...

3.5 nak ada pembantu rumah

4. Siapakah nama pasangan anda?


MM


5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda


5.1 tlg jemur kain time pagi dan bagi ai pg keje awal skit dari u...tq tq

5.2 masih mahu lagi pujuk aku walau merajuk aku dah 365 x 5 tahun - 2 tahun = 1095 kali...

5.3 gagah perkasa dan hensem (uhuhuhhuhu mlm jumaat kena la ckp gagah perkasa dan hensem kan)

5.4 suka tiru kaler baju apa yang aku nak pakai pg keje atau keluar...(tapi kalo takde jugak kaler yg padan sbb tak sempat iron...bedal je la kan)

5.5 tlg anta anak bila yu tak outstation..alalalala

6.Bila tarikh anda couple?

ermmm bila ek....ahahahah ntah...tanpa disedari..cinta datang tanpa diundang tanpa dicipta...ia dtg secara semula jadi...anugerah dari Nya..


7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

owh byk...ahahhahaha...kalo cite kan...sampai cecah lantai...
(tapi yg penting ai nak terima kasih kepada orang yg tlg buatkan kenangan itu sangat pahit untuk ditelan mauahahaha...tima kasih ye..next time ur turn plak...)


8.Lagu tema cinta anda?macam2..haha..


im urs nyanyian jason mazri bukan jason marz ye, muahahaha....

lagi lagu 'i know u want me, u know i want cha'


9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

BERHENTI MEROKOK SURE YU JADI GEMUK MCM MULA2 TAHUN KITA CINTAN2 TU


10.Tag 10 rakan anda yang lain


semua rakan di list world bloggers, jgn ngelat ye...

6 comments:

ardinihumaira said...

dushhhhhh... alamak.. dni kena tag :P


kak.. nape dni klikiklan marie france kua kena attck? huaaaaa.. takot ni.. :'(

~aSHa~ said...

yupp dni kena..

kena attack? camne leh gitu

fikaryna said...

wahai mama cantik..tq jaawb..kira kuat majuk jugak lah nih..hehe..

pst..malam jumaat jer puji kuat..lps 2..bagi arahan balik..hik2..

ardinihumaira said...

tak tau la kak.. tapi di tulis attack. huuuuu

mamalieyna said...

wooo menarik tag ni..tp huhu..banyak sgt berhutang tag..kira yg ni, kita tak terlist buleh..wuwuwu..^_^..ada masa kita buat eh!

~aSHa~ said...

fikaryna...ehehe kita sama je kuat merajuk...

mamalyna --> ok kalo free dan takde idea buat ye..

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels