Friday, March 5, 2010

Gambar bogel aku pung tersebar di intenet..

ha nora..tgk mmg keji mereka ni.....
laju je klik...ehehehehehhee (Jgn marah ye...ini adalah tag dari nora..so aku kena tiru tajuk2 sekali...tak caye? klik kat blog dia...mmg keji dia tu)
-------------------------------------------------------------------------------------
No.1
Aperkah jenama Deodorant yg korang pakai skang.
mcm2...ada tu nivia tuk memutihkan,,...tapi tak putih2 gak.hingga aku kena beli produk lain tuk putihkan ketiak.....kadang2 avon...
--------------------------------------------------------------------------
No.2
Brand ikan Sardin dalam tin yang paling digemari?
sardin yg ada gambo ayam tu ar..ayam brand kan..
--------------------------------------------------------------------------
No.3
Apalah bahagian badan anda yg paling anda rasa SEKSI & SEKSA!
ahaha gelak dulu...sbb kalo aku jawab part yg tak betul....sure aku kena kutuk kaw kaw...kena jawab betul2 ni.... tetek @ payudara.....eheheeh seksikan? seksa gak nak mencari bra sesuai..huhhh tubuh kecik tapi....udah udah....blog aku bukan mcm blog cikgeli yg lucah tu....
--------------------------------------------------------------------------
No.4
Aper hadiah yg paling 'HAMPEH' yg korang penah terima dr yg tersayang?
aku spt org lain ar... tak kan hampeh kan kalo dah nameye hadiah...dari tersayang lak tu
--------------------------------------------------------------------------
No.5
Korang akan rasa diri disayangi bila.........???
bila ye? bila dia letak duit dia seme dlm akaun aku..kalo boleh duit ceramah2 tu sila tulis je no akaun sayang ni ye..kata sayang... kan?
--------------------------------------------------------------------------
No.6
Apakah hadiah yg korang akan kasik pada bakal mak mentua pd kali pertama berjumpa?
aku pun ubah soklan yg releven skit..sbb dah dpt kan....
apakah hadiah yg korang bagi kat mak mentua....

aku bagi kain pasang, bukan tuk dia sorang...tapi tuk semua anak2 perempuan dia...seme sama kaler...dan sama pattern..
--------------------------------------------------------------------------

No.7
Antara Belacan, Cencalok & Budu...yang mana lebih wangi n sesuai dibuat perfume?
(Yang mana lebih wangi dibandingkan dengan bau kentut anda?)
bau kentut dibandingkan? sengal...belacan okeh tak bau? nape tak letak sekali tempoyak? kalo ada tempoyak, aku letak tempoyak..
---------------------------------------------------------------------------


No.8
Jenama kasut paling banyak yg anda miliki?
Leno dan CR
----------------------------------------------------------------------------

No.9
Sekiranya anda menjadi Menteri Pembangunan Masyarakat & Perancang Keluarga
apakah yg akan anda lakukan demi meramaikan rakyat Mesia?Sekiranya ditawarkan anda berminat utk memegang jawatan menteri aper?
betul ar..soklan ni pening..kena baca 2 kali...
merancang perkahwinan percuma kat semua org...ehehehehe duit tu dari kerajaan ar..leh gitu?

jawatan menteri apa yg aku nak pegang? uish bahaya ni...aku nak jadi diri aku ar..takmo menteri...nanti glamer sgt...nak kena ada bodyguard bagai...nak kena protokol itu bagai....adehhhh aku ni dah la brutal..brutal ke?
----------------------------------------------------------------------------

No.10
Sila Tag kepada 5 orang yang sangat anda rasa sesuai menjadi menteri di atas!
Okeh, sila get redi

izan
midot
ardinihumaira
bolatkecik
ejan
along@na

eh terlebih tu...so yg lain2 pun...kalo boleh aku nak taip seme dah tadi..

13 comments:

Ena said...

sy dah agak dah td.. mesti kak asha nak kenekan kitorg nie.. ehehehhe... camner pun tetap nak bace juge.. hu3x.. jawab tag lg yeh! ho3... x berape nak rajin lah tag2 nie.. hu3x..

zue @ annaleeya said...

tgk tajuk.... laju jer akak baca tau... hehehe....

bolat gak mata akak baca nama2 yg kene tuh... fuuhhhhh.... sib baik nama akak nan ado..lgpon dah lama tak kene tag mengetag nih... soklan td pon blom buat lagi... huhuhu...

~aSHa~ said...

ena...akak kena tiru tajuk tu sekali...ahahahaha

zue --> kak...sy selang seli nama ni...laju je klik ye...ahahaha

fikaryna said...

kak asha nakai..huhu..

~aSHa~ said...

fikaryna --> ehehehe...akak mmg gini..selamat berkenalan lebih lanjut...

nak tgk blog2 nakai lagi....tu kat blog list dss tu...seme nakai...

farahzila said...

wah hari tag yea...

bagus gak..leh taw apa yg akk guna..
atleast leh bg adiah...

~aSHa~ said...

farahzila...--> jom buat tag tu...ehehehe nak bagi hadiah ke...satu set ke lain2 set...besday akak isnin ni tau

ardinihumaira said...

ayyakkkk... kena tag. lari..... :p

hehe.. t dni wat tau. ada 3 lagi tag tertunggak ^_^

~aSHa~ said...

dni mmg lemah kena tag ni...ni akak pun time rajin..kalo tak rajin tu...eheheheh tak koser gak layan...3 hari wei duk umah....bosan dni wei

iz-AnN عبداللطيف said...

adoi...lama giler aku tunggu nak komen...skang baru buleh...mengoms ar ini beruk...

wahhh...barulah aku semangat nak wat tag weii...sebab ada nama aku...mekasih pawerot...

gina marna said...

wah3...tajuk entri wat berdebor jeerrrrrrrr

:)

~aSHa~ said...

izan --> ha aku pun dah tgk tag mu itu..tq

gina --> sy pun terketar2 tangan nak tulis tajuk tu..

Anonymous said...

Почему регистрация не работает ?

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels