Thursday, March 4, 2010

HADIAH-hadiah UNTUK MDM

actly takde pun apa2 pun hadiah tuk mereka...setiap apa yang kami beri untuk bulan 1 dan 2 bagi kami itu adalah hadiah hari lahir mereka....majlis pun tak buat lagi..ehehe dah bulan 3 ni.....
mcm tak buat je...tapi kena gak buat kot...sbg kenangan tuk mereka berdua..terutama tuk mdm2...uhuhuhuhu sadish nak cite..so tak yah cite...nti tak jadi meriah utk mereka lak...


tapi apa yang penting...mama bagi hati dan jantung mama untuk mereka
mereka la jantung hati mama
****
*****
mdm1 -jantung mama
mdm2 - hati mama
****
****
kalo kedua2 tu tak berfungsi maka....? uhuuhu mati la mama kot....
*****
*****
mdm1 ni sentiasa buat jantung mama dup dap dup dap..dari lahir sampai la ni...ada je buat mama rasa nak luluh jantung...ehehehe...
kalo time nak lahir...jantung mama terasa berdebar2 je setiap detik saat menunggu kelahiran...mcm pertama kali nak berdating je rasa...dup dap dup dap
tapi skrg eheheh ada je perangai abg danish buat jantung mama dup dap gak...tapi yg mcm mencemaskan.....pls abg danish jgn buat gitu...bleh dpt sakit jantung mama dgn perangai oltromen tu....ye mama tau oltromen tu leh terbang...tapi abg danish tu anak mama, bukan anak oltromen...okeh darling? pls pls pls kamu jgn nakal...ehehee my hope..
*****
*****
mdm2...buah hati mama...dari mengandung sampai skrg...sentiasa dibuai2 perasaan...seme itu dari hati kan..ada je mainan perasaan...ehehehe.....baby buat hati mama sayu je kadang2...dari lahir, baik je...sejuk hati mama...sampai skrg pun...kalo tgk...aduihhh...mmg hati mama rasa tenang je...tapi ada gak hati mama rasa gundah gulana...eheheh sbb baby cubit mama...sakit tau...mama cubit takpe..sbb baby nakai, kadang2 terikut perangai abg danish..tapi mana leh cubit mama balik..tak baik tau syg...kalo mama berkecil hati, mama majuk kang....tapi mama tau baby byk membuat hati mama jadi cool...terutama buku sekolah catatan cekgu ani baby tu...ehhehehe...tercuit2 hati mama...


oleh kerana kami sayang kamu berdua, kami hadiahkan sweater ni spt kami saluti kasih sayang kami di tubuh kecil mdm2...
tuk abg danish pun...
ohye ada lagi kan? xpe ni je la udah cukup....semoga abg danish jd 'cool' skit ye dgn colour yg tidak ter over ceria...bahaya ceria2 ni sayang, dulu takpe...

dari mama tuk kamu


dari papa tuk baby dan abg danish...(tapi bantal peluk tu mama pinjam terus boleh?)

ok sayang mama...
_________________________________________________________
maybe masa kamu baca ni...mama dah takde....
ini je la dpt mama ceritakan untuk bekalan bila kamu besar nanti...

++++++++++++



diari mama mdm untuk mdm

18 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

weii...sadisnya baca...aku pun nak jugak bantal dari kameron hailen tu...ishh

zaradgreat said...

wahhhh
terharu...
T_T

fikaryna said...

waa..kiutnya..suka2..

::Mamalyna:: said...

alahai syahdunyer coretan ko nie...semoga mdm ingat jasa2 mama...

zue @ annaleeya said...

wahhh.... terharu baca nih...

betul tuh asha, anak2la jantung hati kita kan... tp klu diaorg notti kdg2 tuh blh gak bikin kita jd tarzan betina.... ekekeke...

~aSHa~ said...

izan --> sadish ke..aku ingat aku nak buat ala2 biasa je...dari hati kot... itu dari genting highland..laki aku tak pernah lagi mengajar sampai cameron

zaradgreat --> dari hati kot..ingat nak buat biasa..jd luar biasa plak ...ehehhee

~aSHa~ said...

fikaryna --> akak ke cute? ehehehehe

mamalyna --> ko pnye blog lagi penuh kasih sayang tuk lyna...tak terlawan aku...

~aSHa~ said...

zue @ annaleeya --> terharu ke kak...eheheh actly betul2 sy nak buat biasa..tak sangka jadi haru biru lak....

betul tu kak..kalo anak2 teruna noti sgt..kalo akak jadi tarzan....sy ala2 singa jadian betina dah...ahahahaha

lin_cute said...

kenapa ko ni.....sadis gak baca....

Kniedaz said...

Bila ada depan mata kita diorang ni macam2 karenah yg buat kita asyik nak marah je tapi bila berjauhan, mesti rindu & rasa gundah gulana..huhu

~aSHa~ said...

lin cute --> ntah saje nak tulis gitu tuk anak aku baca bila dah besar nanti...skrg mereka tak reti baca..ehehhee

kniedaz --> itu ar.....bila jauh..mula ar rindu sgt2....

nsazwa said...

salam..
betul tu..anak2la jantung hati kita...klu tgk masa dia tido..ya allah..sayangnya...tapi bila bangun...pastu sepah2kan umah...ya allah....kasihnya...

bulat said...

betapa kasehnya mama terhadap anak2nya..buat bulat ingat kt mak jer..mak bulat windu kat mak..
tlobey suda dekat nie..hehe

~aSHa~ said...

nsazwa --> eheheehe org dah jadi mak tu tentu pahamkan...kena kuatkan sabar...

bulat..--> kasih mama hingga ke syurga...g la tepon mak..

Farazila said...

wahh,....


sy pon nk jadi ank mama...
anak angakat boleh????

~aSHa~ said...

farazila, nama takde M dan D kan...ehehe so susah skit nak buat ic baru ni...

bulat said...

ptg nie tfon mak lar..hehe
cmmt akak dah rply 2..nk tgk pndngan akak plak..;)

gina marna said...

comei-comeinyer adiahh...

dinosor pepel tu mcm adik irfan punye gak...hehe

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels