Monday, March 22, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"



seperti yang ramai dah canang2...ada maklumat emel sulit dari projek 400 nuffnang ...sulit tau katanya...tapi dah tak sulit skrg ni..sebab dia suh buat entry....khabarnye hanya 400 je layak pg ke situ dgn jemputan khas...wah wah hebat hebat la ye sape dpt pg tu...gitu?


so bukan calang-calang la yg dpt pg ni nanti ye? dapat rm50 duit saku yang dimasukkan ke dlm akaun nuff lagi...caya la beb...


ni aku pun tgh pulun2 kot kot la aku ni atr hebat (ehehe bajet perasan dah ni, blog ai ni kerdil je)....dan pada tarikh berkenaan pun aku rasa aku FREE kot...leh ar pg kan? kan? kan?


ni tarikh event besar atr nuffnang dengan gatsby deodorant street fair...bukan sebarang event tau....Tarikh, masa dan tempat seperti berikut


Tarikh : 17 April 2010 (Sabtu)

Masa :10 pagi hingga 5 petang

Tempat : Ruang Legar, Groung Floor, Berjaya Times Square, KL

Date: 17th April 2010

Time: 10am till 5pm

Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.


There are going to be lucky draws and we have various cool gadgets worth up to RM15,000 up for grabs!



wah wah ada cabutan bertuah lagi....sehingga RM15,000....mmg berbaloi2 kalo dpt pg beb...
doa² ye....tq tq atas doa kalian.. TAPI KORANG JOM PG SEKALI...


eh ada lagi....ada menarik lagi best wei...



Apa yang menarik..??


Beberapa booth akan dibuka, dari booth jualan sampai ke booth permainan.


Ada beberapa aktiviti dan permainan ‘street fair‘ untuk disertai, antaranya :-






dan juga banyak lagi game game yang menarik yang semestinya korang suka..macam kat fun fair beb!!!

untuk keterangan lanjut dan melihat produk2 keluaran gatsby yang pastinya mengancam...sila la layari link berikut :




ni peta lokasi nya okeh..jom pg serombongan...

JOM RAMAI2 KITA memeriahkan event tersebut..

14 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

psst..psst...jangan lupa kalu dapat rm50 tu share2 dua orang ek...lalala...ke tak leh???

Ain said...

punya details nie.... siap gan pelan lagik tue....

1st taim akak gi berjaya mall ni dulu sesat entah kemana-mana...

kalau la ada peta ni kan, untungnya akak waktu tue....

gud luck sha, menang cabutan bertuah nanti share ngan kami tau..

share pict. pun ok dah....hehehe....

gina marna said...

semoga termasuk dlm golongan yg bertuah itew...ahaks kut2 ade sovenir gatsby leh wat lucky draw lak...:)

LYaFRINA said...

haahahaaa..
lya pon ada dpt email sulit tu...
tkot weiii... smpai simpan sorang2 je dlm ati ni.. hari ini bru tbocor,,
tp rsenya lya xleh join laa...
FRUST...
sokkksekksokksek

~aSHa~ said...

izan --> xleh..duit tu aku nak bayor kapal terbang yg aku beli dgn kawan aku cemomot

~aSHa~ said...

kak ain --> ok ok...semoga saya bertuah ni..ehehehe ok tak jawapan komen

~aSHa~ said...

gina --> nti ai leh kongsi deadorant dgn yu kan..

~aSHa~ said...

lya ---> ehehe itu ar...time dpt sulit tu..senyap semua....eh lya..sha hilang la no tepon, tlg sms no lya semula...

ardinihumaira said...

wow! akak pergi ke? dni tak dapat gi. huhu..


p/s: budak demam tak sedor diri duk blogwalking miahaha

LYaFRINA said...

Oke..oke.. nanti lya msg eh.. TUNGGU!!!!!!!!!!!!

~aSHa~ said...

dni --> lama tul demam...deen ada balik sini pun demam lagi...deen ni tak pandai ubat la...ehehee

Mr Rulez said...

sumo 2 cam besh jer..tp klu lawan bdn besar cam ner..mahu jd apam balik..hehe

~aSHa~ said...

mr. rulez --> eheheh try ar lawan..nak tgk gak..

@juera said...

kak pegi Kl ke kak??klu pg nnti jgn lpe waka lik deodoran free se..miahaha

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels