Thursday, March 18, 2010

Kepompong Girl @ Cheer Club yg Kretip

kejadian : Sukan Badminton
yang meriah bukan nye permainan tu..tapi kelab cheer ni...



walau takde belon, atau alatan tuk memeriahkan sukan kami..kami guna apa yg sempat je...kretip kan...ehehehe mmg gempak la masa sukan badminton aritu..
dan KAMI JUARA BADMINTON antara bahagian...ehehe bahagian lain kena psiko dan tak tahan dengan kelab cheer ni...


22 comments:

MRS. K said...

nasib menang klu tak menang sorak jer tapi kampong tergadai! hehehe...

P/s ~ jemput join giveaway i

iz-AnN عبداللطيف said...

mesti meriah bunyinya kan...kretip...kretip

Ena said...

wahhh,. best tu.. :P

Ain said...

kalau ada baldi meriah lagik nie....

~aSHa~ said...

mrs.K --> itu ar nasib menang..kalo kalah...malu gak sekampung...tergadai lak tu...
insyaallah join giveaway

~aSHa~ said...

izann --> kretip kan..leh dpt APC tak

~aSHa~ said...

ena --> lain dari y lain kan

~aSHa~ said...

kak ain --> ehehe biar betul..tapi betul gak tu...next time

kisahremaja said...

team cheer nie memang bleh membantu kemenangan sesuatu pasukan dlm pertandingan.....

hazman aka species1980 said...

sempoi tue guna barang terbuang....hebat2x

E.d.Y said...

haha..pakai botol..mcm cite p ramlee dolu2

zarith said...

bagus2 ni namanya tiada pembaziran...brg boleh di kitar semula,,jimat duit

~aSHa~ said...

kisahremaja --> mmmg membantu..team lain stress

~aSHa~ said...

hazman --> hebat dan kretip kan..mana yg terpk

~aSHa~ said...

edy -->ni pengaruh filem ar ni...

~aSHa~ said...

zarith --> mmg jimat duit ni...hanya perlu habiskan air di dalam botol je

LYaFRINA said...

weiyhhh.. cutenyer y main ketuk2 dgn botol tu..
mcm dlm citer P.ramlee plok.. hehehhee

gina marna said...

tp mase ni ketua pom-pom x pakai spek itam....hehehe kalo pakai lg mengancam :)

~aSHa~ said...

lya --> asha ke yg paling cute?

gina --> ehehehe ketua2 pom pom tak leh inteprem sgt kat sini..

Farazila said...

wahh..excited nye cheerladies nie...
kretip guna apa yg ade...

~aSHa~ said...

farazila --> tq tq...kretip inovatip kan...inilah yg dinamakan jimatkan duit kerajaan

.:fyzz:. said...

aku tanak la komen pasai game badminton atau kepompong girl n boi tuh..cuma nak komen kt ko..amboi jidah hg la nih masih terserlah la kejelitaan..sungguh nih..aku seriyes nih..jeles aku ..tgk tuh makin slim river..pepun hg nmpk sesuwey ketuk2 botol mineral tuh hahaha

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels