Monday, March 29, 2010

Long Cardigan..Comey

byk dah aku membeli secara online ni..tapi kali ni terbuka hati nak cerita dan berkongsi dengan korang pasal aku beli baju cardigan ni..suka nye hati aku.....mcm2 gaya leh pakai wei...murah dan berbaloi2....cepat plak tu penghantaran..thanx ye dik dini...i likeeeeee....


nanti aku snap gambo aku bergaya gini plak ye..tukang amik gambo tak senonoh aku outstation...

KALO BERMINAT SILA LAYARI TERUS KE LINK DI BAWAH

16 comments:

gina marna said...

nak tengok nanti yek...hehe kalo jadi nak beli gak...ahaks

zue @ annaleeya said...

akak kene tggu kurusla baru bulih pkai gini... ntah bila kurus pon tak tau.. huhuhu....

Rye said...

er, nk nyampuk...xyah tgu kurus...cardigan pjg ni mbntu nmpk langsing + tinggi...cantik...;)

ardinihumaira said...

whoaaa... terharu! trimass kak ^_^ hehe.. eyp, akak dah try tak collagen? sodap tak? hehehe.. minuman asasi dni pagi2 buta tu.. :P

Ain said...

cantikkkk..... tapi segan plak rasanya kalau akak nak pakai...hehehe

Ena said...

cantek & sesuai dengan org yg tinggi & kurus kan!.. cam ena nie.. meleret cam jubah la jawabnye.. huhu..

mamalieyna said...

cantik..tp kalo badan berisi pakai ni..hehe..malu ler, cam lelekat je kt badan..:p.. cam kito ler..huhu..

~aSHa~ said...

gina --> ai tak tjk kat u ye..aler soli soli..selalu kalo ai beli online..sure u r de first yg tgk2 + usha2...

~aSHa~ said...

k zue --> kalo nak motivate diri nak kurus..kena beli ni...kita tayang kat depan almari...dari sehari2 tanam azam 'aku akan boleh pakai baju tu'

~aSHa~ said...

rye --> betul betul betul...tertutup dan cover perut muncit ai yg gelebeh2 ni..

~aSHa~ said...

dni --> owh itu tuk makan ke...takde direction nak buat apa..akak tak test la lagi..ingat sapu buat masker muka...nak tanya lupa aje kalo kat ofis..nanti akak cuba ye...wah dni ni byk tul produk dia makan dlm sehari tuk menjaga kecantikan ye...

eh lupa akak nak cite pasal souvenir sampingan yg 'peniaga' ni adiah kan...sbb tak snap2 lagi dik...

~aSHa~ said...

kak ain --> ehehe tak cuba tak tau lagi segan ke idak

~aSHa~ said...

ena -->kalo rasa labuh..bleh tarik2 ke atas pusing2 dan jadi tak labuh...serius ni..nti kalo ada masa asha mengayakan nye dgn penuh gediksss ye

~aSHa~ said...

mamalieyna --> ai ni perut muncit tau..ehehe tetek plak..auww malu nak cite..tapi baju ni mcm mengkoverkan plak..

Ain said...

sha, tunjuk la pict. sha pakai baju tue, mana tau akak plak yang mengikut nanti....hahhaha...

agak2 boleh nampak gemuk tak kalau pakai cardigan nie...

kalau nampak makin kurus taknak la akak....

.:fyzz:. said...

lawa jidah..ko tuh bdn slim pakai apa pun masuk..cam aku nih badn 'berisi' kena la pilih jenis material gaks..apapun cantek la baju nih..baper puloh jidah?

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels