Tuesday, March 9, 2010

Maaf Jika Tidak..

maaf jika saya tidak..

1) singgah uols punye blog
2) balas komen
3) buat tag

sbb skrg ni keadaan agak bz di sini dan anak plak demam..terkejar2 nak pg klinik, keje dan mlm ada kelas piano plak...latihan piano pun tak smpt buat...


sori ye...see u ya...

22 comments:

fikaryna said...

xper..kami tggu..moga anak cpt sembuh..n blaja rajin2..best ada peluang blaja piano..huhu..

@juera said...

x pe..i paham..smga baby cpt sembuh..^_^

Kniedaz said...

xpe...kite tunggu ^_^

ainhany said...

jgn kalut2 la asha...
selesai satu2...pas anak lega baru mama asha come back ok..
jaga diri ye..

Farazila said...

kak asha..
xpe..paham....
byk komitment kan...

pentingkan diri dr benda2 lain..

ardinihumaira said...

nggak apa2 bukkk sedia menanti bukkk... hik3

Ena said...

X pe.. dulukan yg wajib kak.. moge anak akak cepat sembuh.. :P

Ain said...

kesiannya sha...

kami setia tunggu kat sini...

boleh aktif balik bila dah free nanti k...

moga si comell cepat sembuh....

kocik said...

clas piano bler2 boleh gnti kn..tp anak kenalar jg elok2..ank penyeri khidupan..;)

LYaFRINA said...

Its OK sha....
Apa2 pon utamakn ank dulu.. c u !!

IbuHakimHaikal said...

Semoga ank asha cpat sembuh...utamakan yg patut diutamakan dulu... ;)

IbuHakimHaikal said...

Semoga ank asha cpat sembuh...utamakan yg patut diutamakan dulu... ;)

Kak Anim said...

Semoga anak Asha cepat sembuh...dan kembali ceria menjalani rutin harian...

zue @ annaleeya said...

takpe2... akak pon ade anak... so, paham sesangat... klu anak demam, nak keje pon tak leh kan... asyik teringat anak jerkk...

Siti said...

takpe..kami memahami...moga Asha cepat sembuh. Amin

.:fyzz:. said...

aku pun cuti gak awal minggu nih..sbb sufiya demam..for the first time dia tak pi sekul...hope damia n danish dh recover..
aku phm..aku pun dok bz lately...
cepat mulakan latihan piano..tingg tingg tongg. tongg..hehe

Epul Azimi said...

takpe,keluarge diutamakan....:)
semoga kak sekeluarge sihat,sy pon sedang sakit ni....hehe

SuRayA^i. said...

smoga ank sis cpt sehat =D

sis pun t8 care ye~

YnaaOhYnaa said...

take ur time sis =)

~aSHa~ said...

terima kasih uols...walau aku tak menjejaki korang...korang still ingat kat hamba pacar yg hina ini...ehehehe


insyaAllah akan ku jejaki sorang2

~aSHa~ said...

oh thanx jugak sbb mendoakan yg terbaik buat kami sekeluarga....terutama tuk anak2 ai....i lebiu all

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels