Wednesday, March 24, 2010

my superb frens dssjune99




tiba-tiba terasa terharu plak dgn kata2 nOj spt sy quote di bawah, touching....


"dulu2 zaman muda2 life was full with happiness n laughter... aku ade ramai sgt kwn2, aku ade komuniti kt phg ni, kt kl... memane je aku pg mmg idup dipenuhi kengkawan... start 2005, bercinta ngan my ex (aku kenal my ex 24/09/2000), aku buang seme kwn yg aku ade... yg tinggal just kwn2 pompuan seunibersiti aku je (korg bole rujuk my peeps kt list seblah ni exdssjune99 - diorg mmg my good n bad frens, ade yg penah aku tumbuk, ade gak yg penah aku sanjung huhuh)"


entry dia sebenar di sini http://nojj.blogspot.com/2010/03/aku-memang-kekok-berkawan.html

bagi yang pernah dgr saya sebut ttg nOj sebelum ni...jom la singgah ke sane..dia dah 'sihat' walafiat...

gambar2 di bawah adalah atr kenangan mencuit hati bersama rakan2 yg agak 'mental' sedikit dan kadang2 ala2 budak terencat otak memasing....lalalalaaalalala...mereka ni je la yang sy berani sebut bodoh, ke bangang ke siut ke, natam ke, dan sewaktu yg kurang sopan dgn nya.....ehehehe...tapi tak semua di bawah ye...








izan, sue, aku, nOj

amy dan saya..


sy tak banyak gambar mereka dlm bentuk digital...ada masa sy perkenalkan mereka lagi...



tambahan maklumat : alhamdulillah skrg ni ramai dah kawan2 mula bertudung sepenuhnya...kita tunggu giliran cik geli dan nOj plak, ehehehe..takpe biarkan ia dtg sendiri...

29 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

ishh...segan la gini...naper buh gambar aku tak tutup aurat ni...hehehe...pepun aku suka gambar ni...nampak aku cantik dalam saiz badan yang kurus...lalala...

*Miss Geli^ said...

belah la.. muka aku takde...memang aku bukan kawan ko pun!!

argjhhhh

iz-AnN عبداللطيف said...

syuhh...syuh...ko bukan kawan kami...dah..dah

sha buh ar gambar nora tu...sentap dia tau...hahah

..nOj.. said...

nora bkn kwn kte la. dia byk cite lain dlu dlu

Siti said...

heheh..bila siti leh join jadi kawan gak...heheh...

iz-AnN عبداللطيف said...

noj
tulah...dia mana ada masa ngan kita...asiklah ngan abang tutttt dia tu kan...p genting pun sorang2...p kl pun berdua...lalala

siti siti..meh la kawan ngan kami...hahaha

*Miss Geli^ said...

ha ah..aku pegi genting, g kl..tak penah pun sampai cameron hailen lagi..bila la dapat pegi kameron hailen ek?la la la la

iz-AnN عبداللطيف said...

hahaha.

Ena said...

tu esemua kenangan suke duka yg indah utk di kenang.. x pe yg x elok tu kite jadikan tauladan.. x gitu..
btw, memg nampak sngt rapat & hepi..

Echa said...

ishh.. memang sah tak kawan ni...

E.d.Y said...

menggamit memori sungguh kalau tgk pics lama...

*Miss Geli^ said...

huh...dah aku kompelen baru nak ada gambar..

kalu tak komplen wat wat lupa la tuh...tak ikhlas langsung...

echa...ko plak kompelen..!!

~aSHa~ said...

cik geli, echa...nanti aku up lagi gambo ye...eheheh...wei aku tak scan lagi ar..sabo ar wei...

nak solat pun tergesa2 ni..

~aSHa~ said...

izan --> eh yg kat bukit tinggi pun ada gak nogha pg..ahahahaha siut tak nogha?

LYaFRINA said...

best tgk pic2 lama.. nanti msukkn lg yer...
tu sarah msa tecik k sha???
noj sakit aper??

~aSHa~ said...

siti --> jom kawan..eh kita kan dah berkawan...cuma tak berani nak bersiut2 je lagi dgn kawan2 baru ni..eheheh riso gak dianggap celupar...

~aSHa~ said...

ena --> byk peristiwa atr kami...kejap gaduh kejap kawan...bertumbuk2 pun ada.ahahahah...dan byk lagi kes yg GILER...

~aSHa~ said...

lya --> a;ah itu sarah masa kecik...beberapa bulan..tembam time tu...

~aSHa~ said...

edy --> tapi tak leh lawan gambo2 edy dari dslr tu..ehehe lagi cun

*Miss Geli^ said...

a ah izan..
hok bukit tinggi tu sib baik gdah temankan..kalu tak mesti aku sesorang...

Echa said...

nojah tu masa ni sakit buatan orang.. tu nampak sembab semacam tu.. hehehehe..

Echa said...
This comment has been removed by the author.
iz-AnN عبداللطيف said...

hahaha...natam...gambar ni nojah kena kutuk sebab tak ikut tema weii...

*Miss Geli^ said...

ko tengok gdah perli aku...letak dua sekali gus gambar aku..napok gaye cam perli ni...

mana aci letak gambar aku masa aku cantik..letak la masa gambar belajor!!

~aSHa~ said...

echa --> a'ah sakit buatan org..yg tu mmg sah sah...terserlah kesakitan dia

izan --> dah la tetek dia time tu sedabak besar nye..eheheh penuh sarat...

miss geli --> ye ai perli yu ni...tapi danish kata aku lagi cantik dari ko...tak caya tanya la dia sendiri...

@juera said...

owh ini ke dssjune99..wah mantap2..jd ibu pon msih mantap sumenye..suka kn bila tgok gmbr lma2 ngn BFF kita..i miss my fren too..huk3..

ardinihumaira said...

akak.. akak makin comel la.. ^_^

sonotkan tengok gambo lama. kekadang leh sengih sensorang gaks. miahaha

{ e'mie } said...

tq..aku suka sangt..ada gambo aku jugak..tq..tu mula2 start nak bertudung tuh..skang dah bertudung sepenuhnya..alhamdulillah..kihkih...cuba perhatikan gambo bawah sekali tu..si damia tu tengok bunga ker dada cik geli tuh..tengok betul2 n jawab...

gina marna said...

mude-mude remaja lagi....:)

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels