Wednesday, March 17, 2010

Stok Minum Petang di Ofis di Kala Tengah2 bulan yang jauh lagi Gaji

comey tak peket biskut ni...kecik je...geram rasanye...dan sayang plak nak makan...
pernah jumpa tak peket sekecik ini?
ni stok aku kat ofis di kala ngantuk atau lapar tiba-tiba..atau di kala en wan yahaya selaku penghantar surat dari pejabat pengarah ni dtg dan tanya...sha ada benda tak nak makan...so jawapan aku 'bukak la kotak tu'


19 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

owhh...ko leh bukak kedai runcit dah ni...tingat kat gobok emie masa kat dorm dulu...giler penuh stok makanan beli dari cowboy...hehehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ni kita dah leh jadi penjaga stok maknanan dah ni.. heheheh .. biskut ajer? roti, roti tak de?

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ni kita = ni kira

fikaryna said...

hehe..banyak nya stok..kalau time ada duit..selera makan biskut pun jalan..cicah plak ngan teh o ker..huhu..

LYaFRINA said...

Sha... kantoii..
nmpok sgt beli kat PASARAYA SAMAMAJU...
hehehehehehehehee!!!!

**ni stok musim banjir sha.

Ena said...

psttt!!..

kat sini ena yg jaga stok makanan runcit (kering) bos2(KSU, TKSU) mcm2 ade tau.. tp tolong order & jaga lah.. x penah pun join sekali.. hu3x..

ardinihumaira said...

dni pon suka makan biskut. biskut suka dimakan oleh dni. dni suka beli biskut. biskut juga suka dibeli oleh dni. jadi dni dan biskut tidak dapat dipisahkan. miahaha... maram kerapu kapunding maram skeperrr :p

E.d.Y said...

ni stock diri sendiri or stock satu office nie??maacm sendiri punyer je..huhu

kocik said...

uit..tokan yer..cam nie nk koje kat opis akak lOrh..ader koje kosong..tea boy pun boleh...;)

SuRayA^i. said...

eh ank burung yg dkt2 ngan bskut tu pun comey gk sis XD

Epul Azimi said...

wah,biskut,dh lame tak mkn...:)

gina marna said...

ai nak gi bilik yu mkn sekut gak...hehe

Ain said...

manyaknya stok....

akak pun selalu standy beskut dlm laci, kot2 la lapar senang la sikit...

~aSHa~ said...

izan --> aku ingat nak bukak gak kedai runcit kecilan ni..ehehehe...tapi takut kedai runcit dlm ni tak laku plak

~aSHa~ said...

kak mimi --> penjaga stok makanan unit org lain jaga kan dah...roti tak buat letak dlm kotak ni..kotak ni kak kecik je..biskut tu pun comeh lotey je

~aSHa~ said...

kak mimi --> penjaga stok makanan unit org lain jaga kan dah...roti tak buat letak dlm kotak ni..kotak ni kak kecik je..biskut tu pun comeh lotey je

~aSHa~ said...

fikaryna --> mmg best cicah2 petang2

~aSHa~ said...

lya --> ops malu kantoi...kiranye ramai la bakal tau sha duk mana ye? ahahaha...duk sebelah samamaju je kan...ehehhehe...

bukan takat stok musim banjir ni...musim kemarau wang pun leh jugak hahaha gaji kerajaan ni pelik2 lya wei...45 hari perbezaan bulan 2 dan 3

~aSHa~ said...

ena --->join ar sekali cicah biskut selamba kodok je depan bos2..ehehehe...kami kat sini dgn pegawai2 dan bos sekali join kelab minum petang..tapi yg ni stok persendirian..yg stok unit...org lain jaga

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels