Saturday, March 27, 2010

Timbang Berat

tadi aku pg blok mama danish n sarah....dia ada main timbang2....sblm ni dia risau kalo kita bukak blog dia...lambat loading n slow...tu yg dia tanya pendapat ramai..apa nak buat kan.....cuba korang klik kat dia..slow tak lagi?

so aku pun timbang2 gak ni...0.01 seconds tu kira pantas la jugak kan..tak sampai sesaat...
ye ar blog aku ni ringan je lagi..sbb background putih..serius tak jumpa la lagi yg ringan dan cantik...kalo boleh aku nak ada kotak2 je membezakan antara entry dgn entry...sakit gak bijik mata gini...

ada sesape tau background biasa je...tapi ada ruangan kotak2..khas tuk satu satu entry..

JOM TIMBANG BLOG KORANG DI LINK BAWAH NI

http://www.iwebtool.com/speed_test

13 comments:

ardinihumaira said...

hehe.. post dni schedulekan untuk timbang berat ni malam ni ke besok tah lupa.. tapi ada gak entry ni.. hhehehe.. terserupa lak kita :P


kak.. blog dni obesiti sikit. dni duk suh beliau diet2. haha

LYaFRINA said...

waa.. bgus,,,
lya pon dlm usaha cari layout camtu
daa jumpa.. tp x sempat lg download.. nanti lya bg link tu...
Layout camtu lg baguskn... nmpak dewasa n simple jer...

**TAG tu lya da buat.. skodeng2 la

LYaFRINA said...

lya da check...
dpt 0.85 second...
heheheheheh

@juera said...

blog dik bru ni timbang 0.01 sec. pkai template bru ni ringan giler..dan x byk widget..

~aSHa~ said...

dni bak kata salah sorang blogger..makan la jusmate 5..eheeheh..ni patutnya akak publish smlm..tapi ada masalah teknikal plak

~aSHa~ said...

lya dear..nti share ye background tu...biar matang skit..ehehehehe

eh berat gak tu blog lya....kena diet

~aSHa~ said...

@juera --> ringan ke..nanti ai cuba lak..

Sitisifir10 said...

my load time 1.58 seconds

ok kot tak??

MRS. K said...

dah try timbang kati..i punya pon tak berat..huhu

cikmin said...

salam..u boleh cuba templete designer di draft blogger..exciting..semua boleh tukar sendiri..

www.cikmin.com

E.d.Y said...

ni timbang kati ke kg??hehe

soffya said...

tq 4 sharing..nk timbang gk la...he

~aSHa~ said...

tq all...ni timbang kg ye..ehehhee..kati pun boleh..suka hati la nak yg mana....

cikmin ai akan try..tq tq

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels