Tuesday, March 30, 2010

Wah aku mmg Bleh Jadi Mamarazi (aku dapat duit, aku dapat ye ye ye)

ingat tak pagi tadi aku cari wang RM50 edisi 50 Tahun Merdeka tu????????
dan petang tadi aku telah dapat duit tu..........wah tak perlu beli pun.....
(semasa aku dpt ni aku telah memegang duit sebanyak 100 keping duit RM50 tapi ada 2 helai je org tu selitkan tuk aku...siap dia sengih2 masa bagi tu..dia kata...nah dlm ni sy selitkan duit yang awak cari)
v
v
v
v
v
v
v
v
v

terima kasih sangat2 kepada yang sudi membantu...

rezeki bergolek tul arini dan semalam...

aku rasa aku plak bleh jual duit ni..ehehe ada sape nak beli? duit original ni tau..bukan palsu...disahkan di bank..

esok aku nak buat entry ttg gelang habib la plak..mana tau ptg esok dpt gelang habib plak kang...ehehhehehehee

nota kaki : psssttt ingat tak entry smlm ttg batu nisan dan ptg tu aku dpt apa? eeheheh ala2 mamarazi tak aku ni...???

20 comments:

zue @ annaleeya said...

uisshhhh.... mamarazi sgguh hehh.... mtk pagi ptg dpt... bagus la sha... lucky sgguh... try buat n3 gelang habib tuh... mane tau ade org nak bg gak.... hehehe...

ardinihumaira said...

whoaaa... cmana akak leh dapat tu? saper kasi? nakkk! ^_^


kak, dni join mylook, dapat terus RM1.10. meh la join... http://mylook.com/join.php?x=18716

~aSHa~ said...

Kak zue --> ketar tgn sy masa dpt duit tu tau kak..eheheh

ok esok sy try buat ttg gelang habib plak..ehehe tapi yg ni ntah la dpt ke tak..ahahaha..mcm takde tuah pun nak dpt gelang habib ni..ehehehe...

~aSHa~ said...

dni ---> tak leh cite sini mana dpt...tapi leh cite belakang..ehehe..
ok akak akan join..insyaAllah mlm ni lepas kelas piano

@juera said...

klu psl duit msti org cr bank..dpt kat bank ekk..wah sodapnye pegang duit kn..hehe

MRS. K said...

ayah kite ada simpan duit RM50 edisi terhad utk sukan komanwel kat KL dulu... lama dah tu.. agak2 kalau orang nak beli, bape leh jual eh? hehe...

LYaFRINA said...

iyo la...
hebat2...
nak pagik "kakokrazi"
hahahahahaha...

..nOj.. said...

ko dh dpt batu nesan ke? sendiri pg tempah ke wei. hehehe

nizamsani said...

wow.

E.d.Y said...

nak jugak..nak jugak

~aSHa~ said...

@juera --> ehehe duit kelab kena jaga...

~aSHa~ said...

mrs.K -->mau tak dia jual...bape ek? kalo rm50 jugak bleh ke..kalo up rm60 khas tuk asha bleh tak? ehehehe

~aSHa~ said...

lya --> ok dik lya rararazi..ehehe moleh aje nak pangey apa....janji tertarik ye..

~aSHa~ said...

nOj--> siut je..ehehe a'ah aku dah booked tuk aku...ko bila lagi? nanti kita mati senang kita tau umah mana satu..takde la kena tulis alamat dan baru nak cari2...time tu mesti jem jalan area 'tu'

~aSHa~ said...

nizamsani--> berminat? eheheh (aku plak nak menjual...)

~aSHa~ said...

edy --> betul ke nak? kalo nak kena by hand..tak leh pos2 gini..

iz-AnN عبداللطيف said...

ko ni batu nisan dah buk..tapi tanah kuburnya korang dah buk ke..ingat sikit, tanah skang terhad...tu kat kl tu...kubur dah berlapis2 weiii...

kak said...

kakchik tak tau pun yg ada duit cetakan khas macam ni. woah... boleh jual mahal tu. duit edisi terhad mesti tinggi nilainya.

gina marna said...

jelezzzzzzzzz....huhuhu kalo x sekeping tu ai dpt kan.....tp x dok rezeki ai, rezeki kat abe we semail golok tuu...

hehe nanti u wat le bidding ekk...kayo wehhhh....ahaks

~aSHa~ said...

izan --> kubur kat KL? sob sob sob...teringat sumone...

kakchik --> ramai yg tak perasan ni kak..smlm sy perasan satu benda lagi...line belakang tu ada gold ada yg silver...ada perasan?

gina --> eheheh takpe biarkan rezeki tu kita halalkan..tuhan je yg balas....kalo buat biding..takde org nak beli nanti...rosak..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels