Friday, April 23, 2010

Alhamdulillah...Syukur...

dah...jangan terpedaya pada gambar...ini gambar bukan aku yang punya...terang2 nama orang lain dan aku cilok...:P

alhamdulillah, syukur kepadaMU ya Allah kerana hingga ke hari ini kita masih diberi peluang untuk bernafas di bumi ini...selamat hari jumaat kawan2...ari ni aku cuti...so korang apa plan rehat ni???

21 comments:

~anna&anuar~ said...

dan dan gaji, kak asha cuti ye....

iz-AnN عبداللطيف said...

anna
ko ni...ari ni kan ari jumaat...pantai timur cutilah ari jumaat...hehehe...

zue @ annaleeya said...

taula... bru dpt gaji kan??? nak sopingla tuh... tak dtg soping kt kuantan ker???? hehehe....

terpedaya kjap... ingat td sha dah berisi... heheh...

Mr Rulez said...

owh..ingat ader madam nO3..hek3

uit..g koje lar..;)

..nOj rawK.. said...

salah la. ape plak sebut pantai timur cuti jumaat. ni apekehal aku keje ni

~anna&anuar~ said...

hah??? ooo.. lupe tganu cuti ye?? beh arrrr...

p/s: pssstt.. kak asha, anna balik wiken ni... kak asha dah gaji kan.. banjerrr hoookkeeeyyy??

Kniedaz said...

ingatkan asha tambah "geng"...ehehe

ardinihumaira said...

hehe... semalam dni dah tibai shopping kak. gaji abah ler miahaha

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ingatkan hasil scan mdm3 td. hehehe

sI tEDI said...

selamat hari jemaat!

Ena said...

salam jumaat

ekekekeke..
kasi saspen itu gamba.. hehe

NJ said...

Salam asha

Selamat bercuti...semoga ceria dan bahagia dgn family yer..

mamalieyna said...

wah coti ye..kita gk kije..huhu..rehat makan pastu layan blog jerlah! kt area sini, non ada tmpt soping2 ni..huhu..

::Mamalyna:: said...

ape ke halnya letak gambo baby izan dalam blog ko nie...hehehhe

Ibu Kimie & Balqis said...

hai..kita sama2 cuti hari nie....yeaaaaahhh

miemiey said...

bestnya cuti..sekarang ada kg ke...hehehe...

asha...ambik award yee....jom...selamat bercuti....

@juera said...

rest kt kg. je..br blik berkursus...

ainhany said...

salam
laaa...ingtka bakal dapat anak saudara baru...hihii
takpalaaaa sha..rezeki kwwan jugak kan..inilah petanda nikmat ALLAH bagi yg bersyukur..setiap detik itu dalah remote control dari ALLAH jua..bijak nya DIA cipta Alam dan mngawasi segalanya....

mg mnjadi semakin mnghargai!!!

Ain said...

wat suspen jer tau.....

have a nice weekend....

LYaFRINA said...

huhhh... suspen ajer..
dah bilernya nk tambah MDM3 ???

hahahahahahahahah

~aSHa~ said...

tak terkata saya..ehehehehe...

sori arini tak smpt nak reply sorang2...tapi sgt seronok baca spekulasi masing2

actly blog ni dibantu oleh rakan yg mengupdatedkan...

sbb berukben sy rosak...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nangis dgn penuh syahdu......

sori guys..ari pertama masuk keje....berlambak la atas meja..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels