Wednesday, April 21, 2010

Banyak BA bantu saya (tu pun tak reti nak bersyukur)

entry last smlm mcm merajuk je kan..ahahahah
padahal tak sedar diri..BA byk dah membantu aku...
perbezaan smlm 40 penambahan visitor unique berlaku...so tima kasih banyak2 la jejaka BA yg hensem ye..(sib baik ko dah berbini aku dah berlaki..eheheheh)
ini entry blog aku yg telah dipublish di blog nye...

dia kata tagline aku pjg..ahahahha
owh ye dan dia kata..
"meriah betul 'rumah' dia...aku suka betul arr...kawan-kawan dia pun semua mesra alam...bagi semangat...suke suke...cam ni la kawan-kawan...kan kan?"

wah terharu aku....dan kawan2 tu merujuk sape???? kamu semua la
tanpa kamu semua siapa la blog kerdil aku yg tak gelemer ni..ehehehehe thanx kepada semua KAWAN-KAWAN dlm bloglist aku terutamanya, dan tak lupa kepada hUBby, mak abah, anak2 jadi 'pelakon utama' dlm blog ini, sedara mara, adik beradik aku WANI dan ABG DE terutamanye, biras aku ZURA, sepupu aku MUNI, mak ngah, pak ngah, mak teh, pok teh, mak long, kak long, makcik siah, makcik rokiah (eh mcm nama ibu mentua aku plak), pak cik deraman, pakcik dollah, pak leman tempe ...(opssssss melebih lebih pulak ek....ko ingat ko dpt anugerah ke?)
ok BA tq byk2 ye...jemput la dtg ke rumah 'we're the hero of our own story' lagi ye...
kalo sempat ai masak, ai masak dan jamu mata
nanti leh buat terjah dapur plak kan..
(smlm ai tak smpt nak reply komen2...sori ye darling...arini insyaAllah)

18 comments:

Ain said...

kan dah kena tempias tue.....

misi jelajah ben memang banyak membantu kita kan....

~aSHa~ said...

AIN --> ehehe ni aura dari blog akak la ni

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah best tu, nanti akak nak terai la masuk blog ben ni.. hehehe

~aSHa~ said...

cik puan mimi --> try la kak..nti akak bgtau yg tu blog kedua akak...kiranye akak lagi hebat la..2 blog dah...kami tak capai lagi

fikaryna said...

tapi blog nih mmg best pun!huhu..

~aSHa~ said...

ryna --> tq...ehhe blog ni merapu meraban je

LYaFRINA said...

keyh..keyh..keyh...
saya pon..saya pon salah seorg y meriah tu.. bukan meriah sha.. tp mengkecohkan.. hehehehhe

alyyani said...

sampai sekarang dok tertanya tanya sape Ben tu. tapi tak reti2 nak jenguk blog dia. heheh..

BEN ASHAARI said...

tu laa.. sapa ben tu ekkkk ...

ardinihumaira said...

alamak! kakak! dni baru je siapkan auto publish mengenai blog encik ben.. beliau best kan? baik hati ^_^ tak lokek share pengunjung dia dengan kita :)

ainhany said...

tahniah asha
mgg berbaloi2 rupanya..de bayar publisity ke ??tpi mgg ummp dan tertusuk.. kekadang kalakor tpi byknya menghibur n mnceriakan.

Siti said...

hahaha...akhirnya..berbaloi2 yer.

zue @ annaleeya said...

femes dah skang nih... bg ucapan tu mak aihhh... pjg bebenor... hehe..

Ena said...

hehehe..

best la kan!..

AISHA SAAD said...

kite ponn baru dejelajahh.
BA mmg ah baikkk.
tapi kesian ouhh hari2 busyy jek.
nak tolongg tapi tak reti. hehe.

btw, ur blog mmg nmpk meriahh.
chiil okk.

mamalieyna said...

hikhik..suka eh..mmg best..nnti ramai la kwn2 baru..^_^

E.d.Y said...

wah..best tu kene jelajah...

miemiey said...

alahai makcik ni..pjg plak ucapan dia ye
hehehe

tahniah sya akhirnya blog asha dh di jelajah waaaaaaaaaaaa....suka laa....

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels