Sunday, April 25, 2010

Breakfast ku di Sponsor

1. Sila copy gambar cekodok di atas
done
2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok

zue @ annaleeya + lya (eh ye kan lya bagi?)


3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....

perghhh segala jenis makanan dari pisang mmg aku suka..ehehhehee aku sebut pisang ye jgn salah taksir plak


4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'

8.30 kira time brekfest la kan



5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..

- izan
-@juera
- gina marna
- sape lagi ek xmakan pagi...meh amik...(aku tahan lapo ni...tak leh nak memikior sgt)

dan aku belanja teh tarik jugak amik la......kang tercekik..aku dah tercekik..mereka tak banje air..aku kena beli sendiri...tapi khas tuk korang aku ada (gambar dari en google)



19 comments:

LYaFRINA said...

loooo..baru nk mkn arini?? org lain dh mkn miggu lps lagi.. seminggu tu peram.. x basi k?? ehhehehe.. tp teh tarik tu best.. ambik ar!!

***hahahahah.. sha... bkn k drp AIN???

iz-AnN عبداللطيف said...

owhhh...aku aku kasi ko tak sudi amik ye...takpe...takpe...

~aSHa~ said...

lya --> kak ain tak banje sha cekodok, dia belanja pizza je..ehehe

~aSHa~ said...

izan --> eh ko ye bagi..eheheh sori..aku bagi ko balik....eheheheh amik nah..kita makan sesama okeh

sI tEDI said...

ekekekekke..

baguslah tag ni . dia keluar ada masa2nya

ardinihumaira said...

heheh... betul juga. nape tak belanja air sekali.. piat encik ben haha. dia yang belanja cekodok kat dni :P

Ain said...

hahaha..... betul la lya, ain tak sempat nak goreng cekodok untuk sha hari tue.....

tu yang ajak dia makan pizza jerk...

sha, tek tarik satuuuu.... kowwww punyaaaa....

@juera said...

bru nak g bekpes..hehe..thanks tag dr kak sha..^_^

~aSHa~ said...

si TEdi --> waktu pagi je..ptg2 pun boleh jugak kan makan cekodok..tapi tag tu tajuk nye breakfast..bukan Hi-Tea..ehehee

~aSHa~ said...

dni --> itu ar..akak ni kesian bagi org makan tak belanja air sekali..kang tercekik...sbb cekodok ni best tentu gelojoh makan

~aSHa~ said...

ain --> betul tu...next time sy plak belanja piza ye..ehehe

~aSHa~ said...

@juera --> makan cekodok ni dulu...baru pg breakfast ye...kang basi..

.:fyzz:. said...

sedapnya cekodok ..nih watkan aku tingin..aku pun suka kan makanan yg base pd pisang..kek pisang, buah pisang..mmg enak kan..

~aSHa~ said...

fyzz --> sori aku lupa nak taip nama hang..aku lupa hang akan online arini..sbb ahad..ehehehehe..makan la..kang kempunan

Frodo Baggins said...

yeah tetiba rasa dah lama benar tak makan cekodok n teh tarik. haishhhh. phewwwwww ~~~ hahahha


>>___<<

miemiey said...

asha..teh tarik tu tambahan ke....asha ada wasiat tuk asha sila ambik yee....cepatttttttttt...

gina marna said...

tak sempat ler...kul 12.30 baru leh masuk opis...so x yah jawab la kan...hehe tp nak bg cekodok ngan teh tarik tu sgt dialu-alukan :)

Ain said...

sha, akak takmo makan pizza....

akak nak makan yang awak masak....

boleh ke?....hahaha.....

zue @ annaleeya said...

lama tu peram cekodok tuh... tak basi ker??? org lain seme dah mkn...

akak ambik teh tarik jerlah.... best tuh...

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels