Monday, April 26, 2010

Desperate Housemen a.k.a Lelaki Terdesak

video


salam....hujan masih lagi mencurah-curah di luar sana...ada yang bersyukur, ada yang tersungkur ( licin ) dan ada yang berdengkur....namun semuanya ada hikmah disebaliknya..terpulang kepada kita untuk menterjemahkannya.....

deseperate housewives? familiar je tajuk ni..hehe...setiap hari selasa.. TV8 ...maka si suami akan menjadi desperate housemen...melayan karenah anak-anak...remote berada di tangan permaisuri hatiku....time ni kalo anak-anak cakap mama cantik banyak pun..wat derkkk je....hehehe....thats life....( psstt...cik puan jelita asha...bleh panjang lagi ke )...sebenarnya..disini ada klik video yang menarik yang menggambarkan lelaki yang berstatus suami dan bapa kadangkala menjadi DESPERATE HOUSEHUBBIES..enjoy......

salam

papa mdm

12 comments:

ardinihumaira said...

layan habis punya vodeo tu. hahaha kelakar al :p


best tengok bebi tu

.:fyzz:. said...

aku try nak bukak nih..cam tak leh je zidah...biasalah internet kt opis..mmg la..kurengggg memuaskan skit..

~aSHa~ said...

ini laki aku yg update..bukan aku

*Miss Geli^ said...

haiya..mazri ke hapdet..

ce hapdet panjang skit...

aku baru semangat nok bace ni..

~aSHa~ said...

eheheh aku tak ckp tangan la ni....yg draf pun dah xde..kalo ada tak cukup maklumat nak publish....uwaaaaaaaaaaaaaa tlg aku....student praktikal dah xde..xde sapa nak tlg aku ni....

@juera said...

ade gak desperate houseman..dlm tb pnh tgok desperate housewife je..hehehe

p/s: tahniah...^_^hasrat akak tercapai gak thn ni yer..tmpg gembiran kwn2 aje..smga success sllu..

~aSHa~ said...

dni --> nti tgk deen plak jaga..ehehehe

~aSHa~ said...

@juera --> eehehe..ni tgh bz nak ke kelantan la....jemputan mmg sibuk

mamalieyna said...

tokleh view la pulok! hukhuk..

{ e'mie } said...

tak dapat bayangkan..kihkih..tapi laki aku macam tu ngan second bebi ni..dier asyik nak ngan suami aku ajer..kahkahkah..comel sangat bebi tuh..aku suka tengok...3 kali tengok..sangat terhibur..kihkhh

Ain said...

kesiannya bapak baby tu kan....

hahaha..... dengan dia2 sekali masuk dalam baby coat....

lelaki melayu kita ada ke macam ni?

zue @ annaleeya said...

hahaha.... klako.... bulih tuh masuk skali dlm baby coat tuh... sib baik tak runtuh...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels