Wednesday, April 7, 2010

dssjune99, we Care ......nOj

 hi kawan2....ingat tak sy cite ttg nOj....my BFF....dia mmg dah sihat...tapi....ada tapi tu...korang baca dan fikir la sendiri ye....uhuhuhu

korang pg la kat blog dia ye



ini komen aku kat entry dia...



then dia reply kat aku yg ni...(terkedu aku nak membuat derma kilat tu...ehehe) tapi uols leh membantu dia kan????/??



nOj, dat ai help yu?????

biar aku jawab sendiri 'i think so'

6 comments:

ardinihumaira said...

wahhh vacation? pekata mintak kak asha belanja ke eropah? wow :) dni nak ikut sama

Kniedaz said...

kesian noj..mampu doa yg terbaik je utk dia huhu

Ena said...

mrm.. ena x tau nak komen camner..

yg pasti tu la kan. mende2 yg melibatkan mende2 tu.. sgt susah nampak di mata kasar kite yg x der keistimewaaan tuk melihat.. tp leh tgk org yg kene rasuk tu.. sgt kesian kan!..

Alhamdulillah dah sihat..
best gak kalo p vacation org nak banjer.. hehehe..

iz-AnN عبداللطيف said...

bistu aku nak p vacation saper mau belanja weiii

Siti said...

hahaha..izan..sama la kita..dah lama plan nak vacation nih..hehehe..

tapi tuk noj walaupun siti tak tau sgt kisah dia, siti doakan moga semuanya selamat k. k
siti rasa satu benda jer noj kena buta sekarang ni, dekatkan diri dengan Allah swt. bykkan berzikir.. InsyaAllah benda2 gitu tak dekat ngan kita.

::Mamalyna:: said...

nojah rawk!!!! kita komen sedih2, sekali mintak bantuan kilat...heheheh

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels