Friday, April 16, 2010

Jelajah Blog Ibu Oleh Ben Ashaari

wah mmg nampak gayanye ramai tul dah buat entry ni
mcm kerugian plak kalo aku tak selit2kan sekali..manala tau ada rezeki
sbb tu aku brsungguh cari cat rumah baru,
nak jemput tetamu dtg bertandang kena la hias2 skit
maaflah pokok dah kering, musim panas skit skrg ni, tu yg try tanam pokok2 hijau plak..
ok tak rumah baru ni?
(header tu mmg putih lagi, nti akan ditukarkan oleh sahabat sy)

oh ye abg ben (dan dan tuko pangey dia abg..ntah2 baya adik2)
aritu ai ada buat entry ttg yu jugak tau..ehehehe
maap la kalo ai tak mintak permission u...


APA YANG PERLU ANDA saya BUAT IALAH ;




1 ) HEADER blog BEN ASHAARI

tu ada dah tu kan abg ben hencem mcm jimmy ni
(abg MM yu jgn terasa ye, yu tetap hencem di hati ai, eh ketiga hencem selepas danish dan abah)

2) linkkan ke entri ini ..

owh baiklah ANDA BOLEH SINGGAH KE BLOG BELIAU SILA KLIK

3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda ..

blog mdm7781 adalah blog peribadi yang memaparkan pelbagai entry...dari segi family, kerjaya, tips, perkongsian ilmu dan pelbagai lagi dan terselit jugak tentang keagamaan yang diambil dari pembacaan dari mana2 sumber seperti majalah. tuanpunye blog adalah seorang mama yang cantik (anak mama la yg ckp) kepada sepasang anak yang mempunyai pelbagai telatah dan karenah, bekerja disamping suaminya yg tercinta (ewaaaaaaaaaaaah). apabila bercerita ttg anak2 tuan blog akan membahasakan diri MAMA MDM. permulaan pengaktifan blog ini banyak disokong oleh sahabat2 lama tuan punya blog yang ingin berkongsi kehidupan masing-masing yang berada jauh antara satu sama lain melalui penulisan dan gambar2. dan dari hari ke hari kawan2 blogger yang baru bertambah. dan dari situ lah bermula pelbagai cerita yang tuan blog ingin kongsi kan dan pelbagai.

4 ) dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..

dari Lya, Ain (mama danish n sarah), Izan (ibu hni), Siti, Echa, ardini, @juera, owh ramai lagi rasanye ni....

so jom kawan2 kita minta pendapat ben ttg blog kita...

lawati link http://www.benashaari.com/2010/04/segmen-baru-jelajah-blog-ibu.html

mata dah ngantuk sgt2 ni...sori beb kalo ai tak sebut nama yu...tapi ramai yg dah buat....ai tak leh nak berfikir skrg ni (jam menunjukkan jam 11.57 pm)

7 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

heheh...en ben cepat datang sini...ben ada wat segmen baru tu...jelajah dapor...

~aSHa~ said...

oh ye ke...abih tu diterima ke taklagi ek?

Ain said...

gud luck....

jeng...jeng...jeng.....

tunggu ben ketuk pintu rumah sha k....

zue @ annaleeya said...

gud luck bebeh...

miemiey said...

tunggggguuuuu.....abg hencem nak datang umah tu..kuih muih tak de ke....

E-na Zarina said...

Salam...singgah sini baca n3...tq ye ye ye

MAMASYAZA said...

best bila baca kat profile tu..setiausaha pejabat, samalah kita...dss tahun brapa tu.??

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels