Thursday, April 1, 2010

'Kecurangan' Suami di Depan Mata




Ingat........... Tuhan tu Maha Kaya...sekejap je kalo dia nak tunjuk....

tgk la ni...laki aku bergambo dengan mesra nye sambil tunjuk semua gigi..konon2 hepi sgt la tu kan...bergambar dgn Miss X.....dia tak nampak aku kat belakang tu...tgh cekak pinggang...


v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


dan bila dah kantoi mula la miss X mula nak pujuk kan...


see

v

v

v

v

v




senyuman aku pun dah kelat2 je kan....


eheheh anggap je la ini hanya gurauan semata2...budak kat atas tu kawan baik aku maaaa....

25 comments:

oYa said...

wei ko kacau ape tu mek...sura je dodoi..ko kacau je dak bj biru tu sekali muekekee

E.d.Y said...

gamba 2nd tu menampakkan senyuman plastik..hehehe...

oYa said...

adoi aku kan kalau menaip silap eja sokmo..ni malas nok komen ni sura ke dodoi not je ok

*Miss Geli^ said...

gdah, ko nampak berisi skit..
siyes ni..

iz-AnN عبداللطيف said...

hurmmm....ingatkan dah betul2 tadi...lalala...

~aSHa~ said...

Oya --> tak leh..dia kawan aku..ahahahaa

~aSHa~ said...

EDy --> kalo dah nama jurufoto cepat je perasan kan 'makna' sebuah gambar

~aSHa~ said...

oya --> itu bubur asyura

~aSHa~ said...

miss geli --> aku xpreknen ye..lagipun itu mainan mata ko je...(pls jgn tgk kemuncitan aku..itu pun aku dah pilih2 gambo yg tak ketara sgt peyut aku)

~aSHa~ said...

izannn --> lalalala ko mmmg suka gosip2 ni...ehehhehehe ahahah leh tak gelak beso wei?

mamalieyna said...

hehe..ayat n3 kasi gempak saje... ^_^

Farazila said...

erk..ni dodol betul ker? lakonan jer...

hihihi...
xpe depan mata..klu belakang mata sure lagiii sakit..hihih

Shifa said...

baek punye capture tgh cekak pinggang ek.. hehe..

Siti said...

hehehe..ingat curang apa tadi..nasib baik memeber baik yer...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kacau dodol takpe, jangan kacau laki orang!!! hehehe

Ain said...

tengah kacau dodol pun sempat posing lagik ya...

hahaha...

@juera said...

tajuk perghhh..hangit!!!hehe..ingtkn ape la td...fuhh semangat!!

LYaFRINA said...

ishhkkk..ishhkkk...
bila dah laki curang dpn mata.. si bini tu terus cekak kn pinggang nk nmpakkn kerampingannya..bg menawan balik si suami tu.. huhuhuuu...

**Tapi part last tu... da nak b'baik-baik.. hehehhehehhehe

.:fyzz:. said...

wey rapat tuh mazri mek gambo ngn teman tp mesra ko tuh jidah..jaga2..clear water dont sangka no boya..heheh gurau ja..kaco dodol leh jangan kaco yg len dh la..heheheh

~aSHa~ said...

to all --> ehehehe...gambo ni di ambil secara sengaja dan tidak sengaja...

ayat je gempak tu...ehehehe...

zue @ annaleeya said...

ooooo.... papa MDM curang depan mata yer???? kacau skali papa MDM tuh dlm bubur asyura tuh... lenkali konpem papa MDM tak brani nak curang.... hehehehe.....

ardinihumaira said...

gambo cekak pinggang tuh memang real la cam jeles. miahaha

~aSHa~ said...

zue --> ehehe kalo dia benar2 curang...sy mmg kaco dah sekali time tu jugak...

dni --> eheheh real tul lakonan tu kan...(padahal gambar adalah tidak sengaja...)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahah..
siap la.. malam ni tidur ruang tamu le.. ;p..
p/s yg sebelah miss X tu, miss Y.. die yg ajar senamrobik kan? kalo x silap time pi induksi aritu dia yg. conduct.. cun beb body die!!!

Bro Framestone said...

amboi mesra gitue... sesuai wat madu he..23x

gurau je...

bro selalu je wat cam tue huhhu

BroFramestone Blog

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels