Saturday, April 10, 2010

Kerdilnye blog ini, Ranking ke 27,642

tadi semasa berjalan-jalan dari satu blog ke satu blog...aku singgah ke blog 'sharing is power'  dan terbaca ttg ni kat blog dia http://sharinginfoz.blogspot.com/2010/04/nak-tahu-top-website-blogs-di-malaysia.html

wah dia cek blog dia ranking yg ke 12,537 ...gelemerest la tu kan..dari aku yg ke 27,642 tu...15k beza tu beb....

korang nak cek? mana tau korang lagi glemer dari aku yg kerdil dan merapu rapu ni..

meh cek kat sini

di Malaysia top 10 ranking website  adalah seperti berikut:

  1. facebook
  2. google.com.my
  3. yahoo.com
  4. google.com
  5. youtube.com
  6. blogger.com
  7. live.com
  8. wikepedia.org
  9. msn.com
  10. maybank2u.com.my

 wah glamer nye facebook...yg tak berapa aku nak online tu..ehehehe..dan maybank2u...website malaysia yg termasuk dlm top ten...caya la harimau malaysia..hari hari mau...(ye hari2 aku mau masuk duit ke maybank kalo ada rezeki)

12 comments:

ardinihumaira said...

akak lagi power...! dni punya

* Alexa Traffic Rank: 4,946,254


* Malaysia Flag Traffic Rank in MY: 32,381


* Sites Linking In: 6


* 4 Stars



lagi teruk dni punya. huaaaaaaaa :'(

~aSHa~ said...

ehehe cepatnye dni singgah blog akak..ehehehe...akak ni mata dah blur2...nak round2 tak larat dah..nak tido dulu...

xpe dni..tak lama lagi..dni lagi glamer dari akak..dni byk berusaha skrg ni

ardinihumaira said...

;p dni blog suka2 je kak.. time tengok nuff naik mula la meroyan nak berblog.. hehe

kakchik said...

kakchik punya pulak

alexa traffic rank slps 3 minggu letak kod: 938,672

worldwide rank:
Malaysia 23,127
Singapore 24,027
Japan 94,512

site linking: 58

~aSHa~ said...

dni --> teruskan usaha

~aSHa~ said...

kak chik --> wah lagi glamer tu kak...di singapore pun ada tempat dari sy ni...ehehehehe

site link sy tu 7 je...apa site link tu yek

kakchik said...

asha, kakchik ada kawan2 di jepun dan singapura, mgkn sebab tu ada ranking dr sana.

site linking tu reputasi laman kita kalau ikut kata alexa. jumlah laman2 lain yg link ke laman kita. bila klik pada angka kita akan dpt lihat sites yg linked dgn kita.

huhu, kakchik dah dapat 4 bintang. alhamdulillah.

E.d.Y said...

ok la tu..kalau saya entah no brapa..xmo la check..nnt kecewa..hehe

miemiey said...

dah try...miemiey punya
Alexa Traffic Rank: 22,260,868
hahaha.....

DaHLia said...

ermm kurusnya rank kamooo...
tp rank ni setiap hari akan menurun
(seperti di blogku)

gina marna said...

blog ai gamoknyer x dok dlm ranking lassung...hihihi selokkk :)

farahh said...

cmne nk cek

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels