Friday, April 16, 2010

KONTEST PANDANGLAH LIHATLAH


"Puteri Mama Sarah Sedang Memandang MAMA dan PAPA dia.
(fuhh lega dpt teka setlah aku bertapa dan jumpa 7 org bomoh..eheheh)

1. Buat satu n3 mengenai kontest ini. Tajuk n3 anda mestilah menggunakan tajuk ini "KONTEST PANDANGLAH LIHATLAH".
2. Dalam n3 tersebut, upload pict. di atas.
3. Di bawah pict. tersebut, masukkan ayat ini "Puteri Mama Sarah Sedang Memandang ........................".
4. Apa yang perlu anda lakukan ialah, meneka apa yang sedang dipandang oleh little Sarah. Masukkan jawapan anda dalam ayat pada syarat no.3 . Hanya satu jawapan sahaja diperlukan dan setiap peserta hanya diberi peluang untuk meneka sekali sahaja.
5. Diwajibkan menjadi follower blog ini. Masukkan link blog ini kedalam bloglist anda supaya anda tidak ketinggalan update terkini kami.
6. Tampal banner kontest di sedebar masing-masing dan linkkan ke n3 ini. (Banner boleh didapati di kiri sidebar blog ini).
7. Sila tinggalkan link anda pada comment box n3 ini untuk semakan penyertaan dan jawapan.
8. Penyertaan dibuka kepada blogger dalam negara sahaja. Blogger yang tinggal di luar negara masih boleh menyertai kontest ini dengan syarat sekiranya anda terpilih sebagai pemenang, pastikan alamat penghantaran hadiah adalah dalam malaysia.


13 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

salah weii...dia pandang ada pakcik tu cakap dia cantik kai tudung...ko ni...

ardinihumaira said...

hehe.. gudlak kak! kreatif :)

zue @ annaleeya said...

owhh... ade jumpe bomoh eh???? mana aci cmtuh.... kene teka dgn ikhlas taw... takmo pakai bomoh nih... hahhaa.... akak jeles sha...

~aSHa~ said...

izan --> agaknye betul jugak hang teka tu kan

~aSHa~ said...

dni --> tq dik.

~aSHa~ said...

zue --> a'ah bomooh siam..ahahahaha ish mana ada ar

Siti said...

hahahhaa....adoii..siap jumpa bomoh eh...good luck tau asha.

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah macam best jer kontestni.. cam nak masuk ar. hehehe

~aSHa~ said...

siti--> penat cari bomoh tu...ada time tu..bomoh tu cari saya..ahahahah

~aSHa~ said...

kak mimi --> jom join..kak mimi tu selalu luck..mana tau menang

Ain said...

gud luck sha...

macam2 la korang nie....

kena bayar pengeras tak jumpa bomoh ari tu.... hehehe

double check banner kontest kat sidebar blog akak k....

miemiey said...

bukan papa laa tapi abah.....gud luck yee

~aSHa~ said...

kak ain --> kak pengeras nye piza...ehehehehehehehehehehe

eh banner sy salah ke kak?



miemiey --> abah ye..uish kena tuko la ni

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels