Thursday, April 22, 2010

Mari Ke blog saya sekarang tuk dengar TERUS lagu SLEEQ - CUN SAJE

LAGU UNTUK ANDA

atas permintaan kawan2 bloggers yang saya sayangi.....(tanpa anda sapa la saya...ecehhh)....dari semalam sampai pagi ni (selpas program tanam 26juta pokok)

saya cari lagu ni....usaha saya cari kod di simpanan2 buku lama saya....harap anda semua terhibur........

broadband saya ada probs...so mlm2 sy tak leh nak online dah...dah 2 hari...sori guys....

ia akan dimainkan terus dan arini saje berkumandang...harap anda menyukainya...puas hati?

16 comments:

ardinihumaira said...

hehe... dni pernah wat ringtone dulu... tapi kenapa sampai dua akak letak tu?;p

~aSHa~ said...

dni --> akak tadi cuba pelbagai cara....satu tuk kalo kita nak mainkan....satu lagi terus main...esok akak buang

LYaFRINA said...

heheheh.. tp nak dgr dr peti suara sha la...

E.d.Y said...

wah..ramai betul minat lagu ni..saya masih xbole feel lg lagu ni..hehe

LYaFRINA said...

heheheh.. mcm lagu mat leh jer

SiTi said...

eRRmmp...LaGu BaRu kE lAgU lAmA Ni KaK?

~aSHa~ said...

lya --> sumbang mambang..malu seh

~aSHa~ said...

edy --> ni lagu org putus cinta...edy tak putus cinta lagi tak sesuai..eheheehhee...

actly sy suka musik dia...sambil goyang2 kepala ni..

~aSHa~ said...

siti --> lagu baru ni.....

btw akak dah terima skirt tu..cantik...puas hati..tq

Siti said...

best gak yer lagu ni..layannnn

Ena said...

kene dengar banyak kali baru paham aber butir yg dorg duk nyanyi & sebut tu.. heheheh..

ainhany said...

ooooo sha,

lirik tak sediakan sekaliii?? ala package laaa..huu..nak kena dengar 2-3 kali upaernye..

selepas bbrapa min: barulah ku tahu dan faham maksudnya...:)

~aSHa~ said...

siti --> best kan..sambil goyang2kan kepala skit..ehehe

~aSHa~ said...

ena --> lagu ni mcm bercerita pun ada

~aSHa~ said...

ainhany --> entry ni bersambungan dgn entry sebelum ni...ada lirik sebelum entry ni..cek ar

zue @ annaleeya said...

ooooo.... lagu nih... pnah dgr tp tak tau tajuk... hehehe...

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels