Tuesday, April 20, 2010

meriah seperti pg Gatsby Deodorant Fair

pada tarikh yang sama nuff dan gatsby buat event...kami pun kebetulan ada pg event gak
tapi event streamyx TM je....kat mesra mall..kebetulan tarikh tu takde buat apa (actly ada...dpt jemputan kursus untuk khas tuk org yang dah 5 tahun berkahwin anjuran dari yayasan....eehehe mcm kursus membina hubungan perkahwinan yang bahagia la, tapi mcmane nak pg..anak2 sape mau jaga..)

dan pada hari tersebut...aku secara spontan terus la sms kak ain aka mama danish sarah
wah cute nye dia...jeles ai tgk dia cun + badan mcm anak dara

ok ini gambar2 yg sempat di ambil...

pertemuan mama + mama, danish + danish dan sarah + sarah
aku, maisarah, danish
dan
ain, sarah, danish
ain + sarah
(cantik kan dia..live lagi cantik...anak dara dia pun comey tul dgn bertudung)

takut rupanye...huhh


dan thari tu kami sempat la makan2 di pizza..yg bestnye kak ain belanja..wah makan besar kami aritu...tq kak..kalo ada rezeki belanja lagi.ehehehehehhehehe
nanti dtg sini sy belanja sata ek....

19 comments:

IbuHakimHaikal said...

Wah..bestnye dpt jumpa kwn2 blogger.. ;)

iz-AnN عبداللطيف said...

cam aku pernah komen sebelum ni...ingatkan ko la mama danish dan sarah tu...rupanya orang lain...

fikaryna said...

cian sarah takut mons biru..huhu..

zue @ annaleeya said...

wahh... best sha dating dgn ain... bila nak wat gathering nih... tak sabo nak jumpe.... jumpe nnti, nak sruh sha blanjer sata gak.. heheh..

akak baru prasanla... nama anak2 sha same dgn anak ain erk... dua2 plak tuh.. he2...

Ain said...

memangggg meriah kan.....

happy sangat2 dapat jumpa sha tanpa dirancang......

nanti kita gempaq kan lagi pertemuan dengan berkumpul ramai2 plak....

jumpa kat gathering blogger pantai timurrr....hehehe

pandai awak puji akak lebih2 ya...

jangan percaya ngan sha yer kengkawan, saya ni biasa2 jer orangnya....hehehe....

..nOj rawK.. said...

mesra mall kat mane weh

LYaFRINA said...

waaaaaaaa.. i jeles.. knp x g tau.. kalo x blh la i tumpang kecohkan suasana.. eyhh.. mmg tomeyla ain..slim lg.. muka pon ayu la... mcmana blh jumpa tu?? rncng k?? n kalo tserempak...mcmana blh cam plok muka?? ayooo.. byk tul soalan..(sbb lya ni..kalo kat luar ssh nak cam..heheheh)...

***waaa..mdm 1 & danish mcm bpakat j pakai baju.. oren zahid!!

Siti said...

di sana merah, di sini biru yer....sonoknya leh jumpa2 member yer...

miemiey said...
This comment has been removed by the author.
miemiey said...

rindunya ibu kat sarah....
mama sarah mmg chantek sha...

bila plak nak jumpa sha ni....dan lya sekali...

mamalieyna said...

waah berjumpa2an depa ye..nama anak beranak pun lebih kurang je tuh! ^_^

ain tu slim ek! ^_^ cun..

ardinihumaira said...

sonotnya kak.. hehe, dulu dni penah jumap dinosor citer otomen. dni nanges gak masa kecik2 wakaka

~aSHa~ said...

to all lovely comentor...ehehehe

akak tak dpt nak reply komen uols sorang2 time ni...ehehe tapi baca tetap baca

for ur info...kami jumpa ni secara tak sengaja..time tu ai sms la kak ain...tanya dia ada mana...kebetulan kami pun tak rancang ke mesra mall (kat paka ye nOj)..lya sori kami mmg tak rancang..abg ai la ni tiba2 angin ajak breakfast kat sane...alih2 kami breaklunch kat kemaman dulu then baru gerak ke mesra mall..

kak ain plak time tu ada kat kemaman..ehehe bertuko tempat lak..kita kat sane dia kat sini..ehehehe

so dia kata nanti dia sgh bila sempat....so sempat la kami jumpa eheh seronok

ok berbalik kepada gathering pantai timur..insyaAllah kami bincang secara ringkas buat time cuti sekolah ye...mmg agak kesibukan skit la kat cherating tu...tapi tak pe la kot.ai'll try my best...

time gath tu kak zue..ai bawak sata byk2 ye..ehehehheheeh

pis to all

~anna&anuar~ said...

kak asha, ni soklan cepu emas.. nak tanye jugak camne pun...

p/s: nape mkin santekk sgt skrg..? cam wajah pompuan melayu terakhir+ibu mithali gitu.. eiii..

zue @ annaleeya said...

asha... akak tak sabo tggu gathering tuh... yg penting sata tuh bwk byk2 erk.... hehehe...

~aSHa~ said...

anna --> ehehehe nak jawab pun segan..ahahaha gelak lagi..so itu la jawapan nye..dik mana la aku tau nak jawab gitu dik...akak rasa makin hodoh adalah dgn perut mengelebeh sana sini dgn mata abg akak duk tgk org cantik2..so terasa diri ni tak cantik dan seksi dah

~aSHa~ said...

zue --> kita sama2 arrange ye...nanti sy keluarkan entry khas ye kak..dan dlm entry khas sy tulis kat bawah sekali..sata disponsor khas...ehehehee k.zue sponsor laksa ganu ke?

SuRayA^i. said...

ade hippo comel tu!!~ =O

~aSHa~ said...

suraya --> comey hippo ke? akak? tak comey la ye? kiranye kalo dibandingkan akak dgn hippo, dia lagi comey?

eheheheh ayat bunyian jeles bila puji org sebelah ahahaa

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels