Wednesday, April 14, 2010

oh My Hero (tajuk mcm pijot pernah buat je)

lama mama mdm tak publish gambo anak2 kan..ehehe
nanti kalo mama mdm ni dah start tayang gambo anak..
mula la berhari2 gambo anak2 je...
lepas mdm1, mdm2 plak
bila pk hal anak2 ni kang mula la aku start enjin cite hal 'buat anak plak kang'...
bahaya tu ehehhee

dia la hero aku
selalu puji aku, sayang aku tanpa jemu
'MAMA CANTIK BANYAK'
'SAYANG MAMA BANYAK'
thanx dear...jgn masa kecik je ye syg




skrg ni MDM1 ni dah beso..agak nakal skit...ehehe penat mama

bila mama tgk gambo masa kecik2..tersentuh hati mama....rasa rindu saat di kala bayi
seorang baby yg manja...lentok....

(time ni lantai masih mampu lagi licin dan bermop hari2..ehehe)
muka pun nampak tak nakal lagi..

v
v
v
v
gambar ni lagi la...sampai saat ni mama rasa tak jemu2 tgk...
manja yakmat..terlentok kat anak dara org...ehehe
sib baik la jurukamera time tu mak budak ni..
kalo idak disaman nye mdm1 sbb melentok di bahu anak dara nye...



pesanan buat wahida putrajaya,
 wahida....ko ada singgah sini tak? ke lupa lagi link aku
ehehehee jgn lupa2...jenguk2 aku ni selalu ye (bleh up trafik skit)
walau jauh dimata dekat dihati kamu
mana tau kita berbesan plak nanti kan

24 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

sha...gebu tul danish masa bb kan...skang??gebu sikit jek danish dari anak dara aku tu...hahaha

~aSHa~ said...

izan --> danish tu fully bf tau...sbb tu gebu dan dobok dulu mcm anak teruna hang...

@juera said...

mcm muka babah dia la..sejibik..danish encem..hehe

fikaryna said...

wah, hero nya mmg encem bangat..harap2 beso nanti ttp jadi hero pada mamanya..huhu..

~aSHa~ said...

@juera --> mcm babah dia ye? eh babah mana ni....(nanti mesti MM tu ckp gitu..babah mana plak? eheheh dia tu mmg suka jeles2 konon2nye)

~aSHa~ said...

ryna --> tq ryna...i like ur comment...harap dia jadi hero kepada mama sampai besar nanti...amin amin amin...i hope so

Siti said...

segak sungguh ngan baju melayu tu..isk..tak sabor nak tunggu wafi besor sikit..nak gak buat baju melayu kat dia..

.:fyzz:. said...

yer la aku ingt la foto danish terlentok kt baby gal tuh..masa tuh kt fotopages lagi kan..emm bila tgk danish ..ingt pia masa kecik2 dulu gak..mmg gebu cam tuh la..tp dh besar..cam entry aku semalam..dh makin susut berat badan..ha ah kan..cam tajuk entry my hero aku la..heheheh tp orng jek lain..

*Miss Geli^ said...

masa danish kecik kecit memang aku geram..aku bukan takat nak picit, aku nak gigit, nak cubit, nak biar dia nangis aku nak dengar sore...hahhaha..tapi dapat jugak aku picit tu ari, sambil dukung dukung...

ni dah besar ni nampak keding skit..lasak sangat

.:fyzz:. said...

zidah..aku rasa layout semalam lagi cool la..kaler biru..hari nih ijo nmpak tengit skit...sekadar komen membina

LYaFRINA said...

wawaaa....
so handsome...
sama la.. bila tgk gambo ank2 time kcik rindu la plok..
huhuhuu.. tba2 nak suh jd kecik balik laaa...

**LALING.... BEG ANDA DISELONGKAR DLM SEGMEN Fuhhhhh... SILA TGK KAT BLOG SAYA YER!!!.ecececceceee

miemiey said...

hansomenya and cute sgt2...comel berbaju melayu ungu...anak mdm mmg cantik cam mama dia....anak pon pandai puji...
nak tanya..
kuantan duk mana kak....
leh ar jumpa....

mamalieyna said...

ada anak ghupenye..hikhik..selalu muka mak dia je interprame..hehe..comei sungguh anak kam0 ni, encem sok bila besar ni..kecik2 sgt comei..geram nengoknye! ^_^

Echa said...

ensem bujang sorang ni... wei.. lawa dah blog.. boleh ar ajak ben datang jelajah ni...

Ena said...

Mase kecik comei.. dah besar tu.. enesem ye!!.. gerammm pulak tgk nie tau asha.. putih pulak tu..

ardinihumaira said...

ololo comel-comelnya diorang..

dan pandai ambik hati mamanya.. good good! syurga dibawah telapak kaki ibu! :)

Ain said...

wahhhhhhh....cat baru....

akak ingat salah rumah tadi....

akak pun suka tengok gambar anak masa kecik.....

andai dapat kita putarkan masa kans....hehehe

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

makin terselah kehenseman mdm1 bila dah besar ni.. tambah ensem dengan songkok dan baju melayu.. cam nak gi mengaji la ..

umilia said...

ish..gebu montel mdm 1 ms kcik ye..geram tul aku..klu aku jd maknye mau aku gigit2 pp nye..hehehehe..nape ank aku susu fully bf tak mcm ank korg ek..smoga mdm1 sntiasa syg ko n puji ko smpai ko tua ye..hehehehe..

suraya said...

anak jejaka sis ni sgt comelllll~~~~~

lme da x dtg cni..bz~~
tgk2 da tuka rupe da blog nh =D

~aSHa~ said...

siti ---> kejap je masa berlalu, nanti dlm sedar tak sedar..wafi pun besar dan hensem...dan boleh berborak2...

~aSHa~ said...

fyzz --> budak2 bila lasak mula turun badan skit2..ingat nak main je...sampai tak selera nak makan...uhuhu

eh pijot..hero aku lagi hensem ke hero dlm tajuk ko tu lagi hensem?

tentu la hero aku yg umur 4 taun lagi hensem dari hero ko yg umur 34 taun tu kan...tul idak?

zue @ annaleeya said...

wahhh... domoknyer danish mase kecik... geram jerk..

mmg chumel nak2 klu bg anak pkai baju melayu... encem jer..

E.d.Y said...

alololo2.....comel2...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels