Monday, April 12, 2010

ramai yg ziarah blog ini kerana setiausaha dan payudara????????

 wutttt????

korang tgk la ni...bukti kat bawah..ramai tul yg dtg ke sini (by search google or yahoo kot) cari tentang setiausaha n27 tu dan petua menenggang kan payudara....arkkk

uhuhuhuhuhuhuhu terkesima aku...actly dah lama perasan...tapi baru nak buat printscreen bila ia berterusan...


yg ni LAST MONTH


yg ni LAST WEEK


yg ni THIS WEEK

klik gambo untuk pembesaran payudara ops sori tertaip plak...sib baik boleh strikethrough dengan mudah....

25 comments:

Ena said...

hoho...
haru biru to tak pe la kan asha.. naik trafiic kat sini..hehehhe

iz-AnN عبداللطيف said...

betul tu sha...up trafik...hehehe...

psst...psst...dah nengok kamera baru aku...hehehe

Echa said...

hehehee.. ko ok lagi.. aku derang search.. 'laki cikgeligeli'.. derang ni agaknya ingat aku penah ada skandal dengan laki si geli tu kotttt... fitnah tu korang.. takde.. takde.. jangan cari lagi kat blog aku.. cari kat blog org lain.. hehehhee

*Miss Geli^ said...

tahnya..cari kat blog echa watpe..cari la kat aku..hahahhahah..

LYaFRINA said...

heheh.. lps ni sha kena buat lg byk ttg info payudara.. agaknya ramai y search goggle cara2 nk memantapkan payudara.. tu y tsmpai kat blog asha.. heheheh

n kebetulan ramai y search utk jawatan s/u n27 tu..
waa.. rejekiiiii...

mamalieyna said...

bagus la tu..ekeke..!

cam blog kita, balik2 perkembangan baby dlm kandungan..tu jer.. ^_^

ardinihumaira said...

wahhhh... bagus tu kak.. naik traffic. hehe

@juera said...

hah dh thu pe lg..pasni bt entry byk2 sal payudara yer..ops terlebih suda!!hehe

Siti said...

hahahhaa.....sabor ejr la..tapi ok gakkan..leh up traffik..hehehe

zue @ annaleeya said...

kuikuikui... mcm2 pesen...

miemiey said...

ramai org nak tau info ttg ni...tambahn bila ada org yg google kan....info bergunakan....

jom asha join giveaway ni
http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/04/1-st-giveaway-from-zati.html

E.d.Y said...

OMG..huhu

~aSHa~ said...

ena --> tpi ai tak leh perturunkan untuk kempiskan perut..tak menjadi..yu boleh...nanti lepas ni confirm blog yu plak tmpt rujukan by google....

~aSHa~ said...

izan --> bukan dah tgk kamera mu itu...aku dah siap hentak2 kepala ni..sgt jelessssssssssssssss okehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......bak sini canon ko tu

~aSHa~ said...

echa -->a'ah ek...aku rasa blog ko tu echa leh anta ke FBI biar dia buat penelitian dan siasat lanjut bagai..pesal laki cikgeli masuk dlm blog ko..

akupun heran gak ni...ko mmg ada skandal lagi terang bersuluh2....ehehehehheeh

~aSHa~ said...

miss geli --> ko kena la google lepas ni..eh silap..mylook ar skrg ni kang...ko investigate skit...kawan2 pun tak leh caya skrg ni..tambah2 echa tu lagi cun dari ko, ko tau

~aSHa~ said...

lya --> ehehee kebetulan srkg ni tgh kecoh PA naik gred ke gred sepatutnya...

~aSHa~ said...

mamalieyna --> eh blog yu lagi bagus...perkembangan baby..kiranye blog yu info yg sihat berbanding yg sini..muahahaha...lepas ai kena perbaiki kata2..jgn selit lucah2..ehehhee bleh ke ek?

~aSHa~ said...

dni --> eh akak publish ttg nuff dari idea dni ar...(kalo xde idea...buat entry ttg nuff..just printscreen...ehehe tq dik)

~aSHa~ said...

@juera --> ai nak bersara dari entry yg berunsur lucah2 ar...rasa2 bleh ke? ehehhehehehee...

~aSHa~ said...

siti --> kebetulan dan suratan blog..ehehehe

~aSHa~ said...

zue -->akak pun leh try tau...je tgk keywords akak..apa mereka google kan..

~aSHa~ said...

miemiey --> mmg sgt berguna tuk suami dan isteri..ehehehe tul idak ..manfaat bersama tapi tidak dkongsi beramai2..hanya suami sorang je...

~aSHa~ said...

edy --> ha ttg part tu tak leh di amil gambar melalui kamera dslr tau..nanti pecah tak pasal2..ehehhee

Ain said...

tak kisah la sha, janji blog sha femes.....

hahaha.....

kat blog akak ramai yg search penawar batuk....hehehe

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels