Tuesday, April 20, 2010

Telah dijelajah oleh Ben Ashaari....

ok ramai dah org dijelajah oleh BA ni.ehehe seme seme makin glamer nampaknye...aku pun udah dijelajah..tp mcm izan tu la dia kata...bukan waktu yg sesuai time (dia dpt time org rehat lama dan pg solat jumaat) dipublishkan entry jelajah tu...aku plak time apa ek?...ermmm takpe la...alasannnnnnnnn..padahal blog ko (aku la tu) tak glamer mana....itu pun BA dah tlg byk kan..

tapi arini en. BA dtg singgah blog aku lagi sebanyak 9 kali ziarah...tq ye BA ....

24 comments:

..nOj rawK.. said...

oh itu means org masuk melalui blog dia la...

iz-AnN عبداللطيف said...

ye ye..

Echa said...

itu kira orang yang datang dari blog dia... bukan ben.. ishhh.. tapi kira BEn jugak la wei.. tahniah.... tahniah...

Ena said...

Tahniah la yeh!..

tompang hepi tuk asha gak ..heheh

LYaFRINA said...

waa...mr ben tkenang kan sha tu.. pakai ubat amende tu??

zue @ annaleeya said...

uisshhh... makin femes la pas nih... he3..

ardinihumaira said...

isk apo pulok dok glemer kak.. glemer akak dari dni taw :)

mamalieyna said...

tahniah..makin femes la pasni..hehe..

Faheem Jr said...

tahniah,tapi kalau ben tinggal jejak dia kat sini lagi touching kan..hehehe..

Maslina Rosdiana said...

Tahniah...En Ben telah ke sini...best tu..:-)

SuRayA^i. said...

sy pulak dtg blog sis after sekian lme x menyempat nk blogwalking T_T

~aSHa~ said...

nOj --> owh kiranye mmg dia bantu aku la kan..ehehehehe bukan dia ke yg tgk aku? ahahahah perasan

~aSHa~ said...

izan --> apa yg ye ni..ko 2 kali dia pomot..ahahahah ayat jeles tu beb

~aSHa~ said...

echa --> gitu ek? aku ni cepat tul emo kan...eheheh tak ubah2 perangai...tapi ko lagi gelemeresttt ada 5 buffered..tak pernah kurang...huhh jeles jelessssssss

~aSHa~ said...

ena --> tq tq....congrat to u too

~aSHa~ said...

lya --> sha pakai minyak senyonyong...beli kat siam tau...time lawat2 ke negara tu aritu...(bila plak aku ada passport antarabangsa ni?)

~aSHa~ said...

zue --> alaaaa kak zue lagi glamer..dah lama buat kan....sha baru je lagi

~aSHa~ said...

dni --> amboi amboi dni.dia kata akak glamer dari dia...ehehehe nak gelak pun ada ni....dni skrg ni melatops2...sana sini org sebut nama dini..ehehehehhee...dah ar tu tercunggap2 akak nak kejar entry dni..eeheheh larian pecut ke tu...

sori la dik kalo tak smpt 'kejar ye'...akak ni dah tua, anak pun dua...penat nak lari...adehhhh
mana yg smpt akak baca la ye dik...tapi akak tetap ingat dni

~aSHa~ said...

mamalieyna pun apa kurangnye...komen berjela2..jenuh nak baca org komen kat blog dia....ramai tul kawan2...tahniah jugak

~aSHa~ said...

faheem --> mcmana akak nak buat dia letak komen kat sini ek?
ehehehe eh dulu rasanye ada kot..kena semak2 entry lama gini...ehehe dulu dia smpt gak..skrg tak smpt dah..glamer tul dah dia skrg ni..ehehe

~aSHa~ said...

maslina --> yu pun mesti dari sana kan..kalo idak mana la tau blog kerdil ni..tima kasih..singgah la lagi..nanti ai jamu mata dgn hidangan masakan plak..bila rajin la...ehehehe

~aSHa~ said...

suraya --> takpe..akak paham dgn org yg study dan pk ttg FINAL PROJECT mende apa tu

Ain said...

tahniah....

akak pun ada baca kat blog ben aritu....

bersedia untuk mengalami traffic jem di sini....

hehehe....

~aSHa~ said...

ain --> eheheheh xkan sampai jem kot..ehehehehe tapi tak leh lawan kak ain...200 +++ everyday dan ada sampai 300++ caya la kak

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels