Tuesday, April 6, 2010

wow 365 kali setahun beb..


Sepasang suami isteri telah pergi melawat ke satu ladang lembu dan berhenti di setiap kandang tempat lembu-lembu di biak.

Sampai di kandang pertama dan ada satu papan tanda yang di letakkan menyatakan,

LEMBU JANTAN INI TELAH MENGAWAN SEBANYAK 50 KALI TAHUN LEPAS.

Si isteri secara jenaka dan dalam senyum berkata : 'Dia mengawan 50 kali tahun lepas.'

Mereka kemudian pergi ke kandang kedua yang ada papan tanda berikut :

''LEMBU JANTAN INI TELAH MENGAWAN SEBANYAK 150 KALI TAHUN LEPAS

'Sekali lagi si isteri berkata : 'WOW~~Itu dah lebih dari dua kali seminggu..........Abang boleh belajar banyak dari dia .

'Mereka pun berjalan pula ke kandang seterusnya dan di situ ada papan tanda dalam huruf besar yang menyatakan :

'LEMBU JANTAN INI TELAH MENGAWAN SEBANYAK 365 KALI TAHUN LEPAS'

Si isteri menjadi girang dan dengan kuat dan berkata : 'Itu bermakna sekali setiap hari .... Abang MEMANG boleh belajar banyak dari lembu jantan ini " !!!

Si suami memandang isterinya dan berkata kepada nya," Awak pergi tanya lembu jantan ini, selama 365 hari itu, adakah dengan LEMBU BETINA TUA YANG SAMA ??



pssstttt : aaku tak dpt nak reply komen, tak dpt login kat kelas kursus tu..ada 1 pc je yg boleh login..tu pun berebut dgn izan.....so aku naik opis sat....ehehehehehe...sat je...nak turun p kursus semula ni....tata...akan ku temui anda semula....

8 comments:

NJ said...

Salam asha
Pergh ayat terakhir dr sang suami tu ek...LEMBU BETINA TUA YG SAMA..
X pk jaga hati isteri ke pe..ingat isteri tu x boleh ke 365 kali setahun kalu dah tua2 pun tu.. sendiri tau kan ke..dah tau kot x boleh bagi la jamu ke vitamin tambahan kat isteri tu..
Tapi sang isteri pun kena sedar kalau sang suami dah sound mcm tu..kena jaga tu..cari la jamu yg ada manjakani ker atau yg patut..ermmm cakap dari pengalaman ni...akak dah 42 tahun ni dik..365 x larat plak kot sang suami tapi setakat 3 kali seminggu mesti..

Sorry 18sx plak komen ni...

ardinihumaira said...

ngee... 365 kali.. kalo nak double up leh? :p hahaha dni dni dni! sila lari.. haha..

~aSHa~ said...

kak NJ --> i like ur comment...ada yg membina semangat ai je...ehehehhe...betul tu kak..kalo suami dah sound kena la reti2 paham bahasa..tapi suami pun hulur2 ar pitih....tul kan kak....bravo kak

~aSHa~ said...

dni --> amboi gatai ye...eheheh...dik kalo tahun pertama..rasanye bukan double dik...tripple kot..muahahahahahhaaa (nasib la deen nanti eheheheh)

::Mamalyna:: said...

hahahahaha...sambung gelak lagi...hahahahah

Ena said...

Memule rase gak lawak. tp last ayat tu buat rase kesian pulak kat isteri yg dah tua tu.. x patutu la ayat cenggitu kan!.. sbb semua org klu panjang umor memg akak tua.. abis tuu.. takkan biler dah tua nak cari yg lain.. org pun tua gak kan!.. ho3x..

gina marna said...

alahhh...alasan nak carik lain la tuuu....huhuhu

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels