Thursday, April 8, 2010

ye ye kursus dah habis...tapi keje tak abis abis

salam 1 malaysia...(ecehhhh)....kursus persembahan berkesan dah habis...dapat sijil dah pun....pegawai yg bagi sijil tu mcm tanak bagi je sijil kat aku..main tarik2 plak...jatuh cinta dgn aku kot...perasan sokmo aku ni...muahahahahahha....ok ok...jangan take it serius...dia tu pegawai sini je...pegawai yg tmpt aku duk lepuk2 dia...sbb dia tu nakai...kalo aku geram sgt dgn perangai nakai dia..aku cubit dgn penuh perasaannn.....pegawai tu kan...depan laki aku selamba je pangey aku sayang sayang atau darling....pegawai tu lelaki tau...dah perangai dia tu nakai yakmat...org pun dah lali...sbb sayang dia tu bukan nya sayang betul2 pun...

wah lega rasa nye habis kursus..tapi tension gak kursus kat tempat sendiri...sbb bila habis kursus kat sini....masuk ofis mengadap meja @ kerja...rasa nak muntah muntah je (nak kata preknen pun bukan)....keje bertimbun..yg amik alih tugas aku...uhuhuhu tak buat apa2 lak...just amik call yg aku dah forward ke dia je....dia tak buat apa2 sbb dia tau..aku kursus dekat je...jalan kaki dari kelas kursus ke ofis aku dlm 20 langkah kera je...

eh pesal ek aku letak gambar bunga kebangsaan tu....??? nape tak letak gambo semasa berkursus ke kan....

ehehehe sbb time ni aku rasa aku perlu sesuatu yg cool spt di atas...aku tgk pun..mood jadi sedikit cool...(rasa tak cool sbb tgk kat meja penuh keje....huhhh)

ok tata dulu...bertemu lagi dgn cite2 sensasi hiburan terkini...ehehehe
selamat pulang kawan ku izan...berhati2 di jalan raya ye....

12 comments:

LYaFRINA said...

selamat bekerjaaaaaaaaaaaaa..

ptt ar senyap jer

Ena said...

habis sudaa ye!!heheh

Selamat kembali berkerja.. :)

@juera said...

ari tu nmpk kak izan kt playground ngn anak2 dia n anak kak sha..mse tu mai ngah training netball..tgk dia scra live lawa laaa..^_^

ardinihumaira said...

hehe.. selamat pulang untuk akak! yeay! boleh berblog sepenuh jiwa ^_^

Siti said...

sian dia byk keja yer..takpe..slow2 buat..nanti abis la tu.

E.d.Y said...

selamat bekerja semula

~aSHa~ said...

lya --> lepas ni ai akan singgah2 ur blog ye..rindu rasanye

~aSHa~ said...

ena --> selamat kembali kerja ke selamat kembali berblog ....ehehehehhee ai rindu nak terjah ur blog..sempat baca sepintas lalu je sori

~aSHa~ said...

@juera --> ha dia la tu...lawa? huhhh jgn sebut kuat2 kat sini..kang tak pasal2 dia riak takbur plak...tapi akak lawa byk skit kan dari dia? kan dik kan?(tanak mengalah ni..muahahhahha) eheheheh

~aSHa~ said...

dni --> ye sepenuh jiwa akan akak terjah blog dni..rindu rasanye...

~aSHa~ said...

siti --> ai merungut ni sbb ada sifat pemalas plak lepas kursus..ahahahaha..patut makin rajin kan..tapi rindu kat blog...ehehe lama tak terjah blog siti...nanti ai singgah balas ye

~aSHa~ said...

edy --> selamat berblog ke selamat keje

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels