Thursday, May 13, 2010

The Beauty of Mathematics

harap ko tgk dgn teliti yg angka2 dlm tu...
penat aku buat Print screen dari slideshow yg tak leh diedit2 dah..
(ke aku tak reti...eh betul tau...tak leh edit2...auto apa tah)
sila lihat dari awal hingga akhir...
gambar 1
gambar 2

gambar 3

gambar 4
gambar5
gambar 6
gambar 7

gambar 8
gambar 9

gambar 10


APA2 pun cinta kan Allah kekal abadi
setiap apa yg diciptakan dari Nya...ada maksud tersirat dan tersurat
sbb tu org jgn sangka...KUMAN tiada fungsi pada manusia..
kerana kuman la....penyakit itu wujud, kerana penyakit wujud la, wujud nye hospital,klinik,
kerana wujud la hospital2 ini, wujud la peluang pekerjaan,
so ingat perkerjaan merka takde sangkut paut dgn kita???????
pk pk kan lah...sebesar kuman pun ada fungsi nya...apatah lagi perkara lain....
ALLAH MAHA BESAR

11 comments:

honey amour said...

wow..amazing..baru nampak kat sini...

Kniedaz said...

betul tu...
apa2 pun Allah tetap yang utama cuma ramai yg lalai & lupa..macam saya (insaf)

LYaFRINA said...

CUN JER....
TP SYGNYER....
LYA NI LAMBAT SKIT DLM MATH...
HUHUHUUUU

~aSHa~ said...

honey --> amazing kan

~aSHa~ said...

kniedaz --> aku pun tak insap2 lagi ni

~aSHa~ said...

lya --> sha plak lembab jugak dah skrg ni

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam asha..
sori beb, cdt dh abes, x sempat topup..
ni no. contact Duyong Chalet kt Cherating tu..
0199323654- zack
i bleh je bler2 masa, tp better akhir bulan la psl leh hubby i itut skali, heheheh..

~aSHa~ said...

leily --> tq babe...nanti asha call...ptg ni takde mood la baca blog kawan2..apa kes tak mereka tu..aku slow skit dah ni..

.:fyzz:. said...

blank aku tgk nombor2 yg bnyk tui..aku kan amat daif ngan alam maths nih..huhuhu

~aSHa~ said...

pijot --> ehehehehhe

~aSHa~ said...

pijot --> ehehehehhe