Wednesday, May 5, 2010

Berdebar nye nak tgu pagi esok...

wah menunggu saat debaran sampai tak leh tido lagi saat ni...baru lepas calling2 en. hUBby....

tadi keluar dgn abg de dan adik wani....masa nak anta aku balik...leh plak sesat...apa daaa...

aku tak tau la nape..aku ni mmg fail tul bab jalan...

kalo bab angka, bab tarikh aku tak fail ye....ekekekkekke (gelak jahat) kalo time aku kata nak ingat...aku akan ingat angka2..walau panjang dan susah nak ingat....setakat ni 3 no akaun maybank dah leh ingat....

ingatan aku skrg ni makin teruk..huhh...nampak nye kena cari sesuatu...

aku nampak spt KISMIS je pilihan yg tepat buat masa skrg ni...



atau ada produk lebih bagus? spt examo ke apa tu..org kata bagus jugak tuk ingatan ye?

ada sesape yg jual murah examo tu? leh aku beli...duit kurang ni...ehehe duit yg dpt mmg tak dpt di tangan ku....so kena la berpada2...

salam buat teman2 blogger...

maaf ye teman2 kalo aku tak buat lagi tag tag korang...bukan la aku mengada2...tapi skrg ni..ehehehe broadband ku rosak..ni pun menumpang wireless kat tmpt aku tinggal ni....apa tah nama 'hotel' ni...(punye nak rahsia tmpt tinggal sampai buat2 lupa)....sy menumpang di atas bukit skrg ni....

insyaAllah kalo ada rezeki lebih....beli stik broadband baru....kamis ni sy masuk pejabat ye...kunjungan anda amatlah sy hargai dan diucapkan terima kasih...

13 comments:

ardinihumaira said...

hehe... takpe2 (ayat macam akak ado hutang tag ngan dni padahal tak de miahaha).

dni lak bokbeng duk meroyan. nak nanges je rasa. padahal kena study. dek kerana broadband meroyan jadi rasa macam nak blogging. perasaan paling sengal huuhu...


err.. kak.. memalam cemni kan kalo blogging takpe tapi kalo nak 'melabur' dalam toilet rasa macam segan piluuu hohoooOoo



MAY HAPPINESS BE AROUND YOU NOW AND FOREVER

AISHA SAAD said...

aku ponn dah makin nyanyukk!
tpi i hate kismiss! huaaa.

tapi teror ouhh leh ingta akaun maybankk. panjangg tuhh.
aku yang ssatu ponn tak penahh leh ingatt! huaaa.

mamalieyna said...

waaah siap ada pesanan penaja! hikhik.. ^_^

herm..makan kismis eh, nak makan gk la..sepesen dah ni, ingatan kureeng..huhu...jgn ilang ingatan sudaa... hehe.. :p

zue @ annaleeya said...

dah nyanyuk eh???? bagus mkn kismis tuh... akak pon kdg2 beli gak kismis wat stok... bg anak2 mkn...

Ain said...

kismis sha ni sorok sikit boleyyy......

nampak kat sarah ngan danish akak, meroyan dorang nak nanti....

.:fyzz:. said...

zidah..aku suka kismis..leh katakan hari2 aku makan kismis..mmg sedap..yg pentg jgn lupa selawat sebelum makan..

owh ya sebut pasai examo...fyi...Era Edar Marketing.adalah mentor di bawah MARA..then aku penah wat paper kt UUM dulu berkaitan produk dn pasai kejayaan era edar..kira isteri pengasas..dr hasiah selalu la mai jumpa bos aku...bos aku siap hadiah examo free kt aku lgi..dpt harga ahli la..murah skit...emm rm50++ bagus utk anak2 gak wey..

~aSHa~ said...

dni --> broadband tu suh study la tu...

~aSHa~ said...

aisha --> sy ni otak kiri skit..ehehe angka2....

~aSHa~ said...

mamalieyna --> biasalah kalo org bersalin ni..byk urat putus...terutama kita ni beranak boy kan...lagila byk...

~aSHa~ said...

zue --> eheheh ingat stok tuk akak..rupanye stok tuk anak....

~aSHa~ said...

Ain --> sama la kita...kena sorok kismis...kalo dpt tu nak sekotak sorang....dah la tu bukan makan habis...boleh plak buat main masak2...

~aSHa~ said...

fyzz --> hang tu preknen lagi kena makan...lagi bagus....wei takde examo free ke..campak ke aku satu botol...

.:fyzz:. said...

tuh la aku peknen lagi baguih makan noh..nnti nak order yg baru la..
amboi hg..aku dpt free tuh pun sebotol..tp zidah..beli sebotol leh share kita anak beranak la..tk rugi...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels