Sunday, May 30, 2010

Bestnye kalau aliran duit macam ni selalu...


print screen ni fresh dari akaun maybank aku jam 11.00 pm, 30 mei 2010....sbb tu nampak mcm bz skit kan arini...kena keje keras la baru leh dpt hasil mcm di atas...ehehe pis
yang mana satu ek cek nuffnang??
yg last 89.80 tu duit transfer dari akaun hUBby aku...
bayo balik duit susu anak2..sbb guna duit cash aku...
wah ini entry berlagak ke kak....(adalah skit berlagak tu, ehehe khas tuk kawan2 dssjune99 <--rujuk sblh kanan)
saje nak bagi semangat kat uols...

12 comments:

ardinihumaira said...

bestnya kak.. berapa lama akak apply untuk dapat cek nuff ni ye.. dni dah 3 kali cash out tapi cek belum sampai pon.. huaa sedih ni kak :'(

@juera said...

Alhamdulillah rezeki daripada Allah s.w.t..Tak kisah la berapa yang kita perolehi tetapi apa yang penting keikhlasan dalam sesuatu pekerjaan..^___^

Epul Azimi said...

wah,kaya ropenye akak ni,kalo tak slap kita ni bersaudara kan?..hehe

cikmin said...

moning...syok nya..bangun pagi tengok angka2 yang banyak...memang mendatangkan semangat lah.. :P

~aSHa~ said...

dni --> bukan cepat dik dpt cek nuff tu...bercinta gak la menunggu...btw bukan seme dari nuff

@juera --> berkat dari tak claim OT..spjg perkhidmtn rasaye 3 kali je kot..perghhhh yg TNT2 kalo kurang dari bape tu..lagi tak claim

epul --> benar kita sedara kan..sesama islam...ramai ni dik sedara....eheheh

cikmin --> mmg leh amik mood yg ceria kan....

..nOj.. said...

ni MLM yg mane ni weh? heheh

~aSHa~ said...

nOj --> ehehehehe

arman said...

pergh..dpt dpd mana tu kak? citer lah sket..bagi lagi semangat..gehhe

*Miss Geli^ said...

bak bagi duit skit..

takde duit nak beli kasut baru ni

@juera said...

sma la kita kak..dh kat 2 tahun x claim OT..buat scra ikhlas je kita ganti mna2 ari yg kita terlewat ke..
TNT pon klu yg skit2 tu mmg x pnh claim..sedekah aje la kt jabatan..org suh claim tp malas..x byk pon..x kaya jugak klu claim pon..mls nak berkira..tp alhamdulillah rezeki ada dimana2 saja..murah rezeki kan kak??^___^

kakchik said...

salam asha.
cewah... punyalah banyak masyuk pada hari yang sama.
bestnya...

.:fyzz:. said...

wey..tak belagak la..tumpang hapy..
MLM sngt bagus wey kalau kita usaha betui2.aku tak kisah even MLM>.alhamdulillah last week anuar baru masyuk 3k duit MLM>.di samping keja hakiki di jabatan kerajaan nuar gak wat MLM..leh la bini tumpang sekaki..

tp hg dpt cek nuffnang..wah cayalah..best2..aku nih..ada la baper hingget je..heheh