Saturday, May 1, 2010

Bf lama ku Sudah Bukak KeDai Emas Sendiri....

aku bersiaran dari kampung ni..pinjam stik adik aku...tapi line aku...sbb line aku speed laju skit dari dia...dia punye kura2....aku mcm kancil ar konon2nye laju...tapi tak la laju sgt....eh aku bukan nak cite pasal broadband...

smlm aku balik ke kg..spt biasa....cuci rambut kat kedai cina kegemaran ku itu...dan pg singgah kedai emas yg biasa aku lepak dulu konon2 nak baiki gelang maisarah yg rosak...tanya la pekerja tu mana xx, mereka kata dah bukak kedai sendiri....

dlm hati : wah makin hebat dia tu..ehhehhehehe..tak sangka impiannye tercapai..syukur la...

smlm ingat nak gak cari kedai emas tu...tapi mcm malas plak...tapi masa round2 dgn laki aku ternampak la kedai tu...nama tuannye sendiri tu babe...ehehhe...tapi dah tutup

so pagi ini ingat nak pg baiki la gelang maisarah yg rosak tu..ingat tak aritu aku cite gelang dia rosak...sbb hilang....dan rosak....

ok jap lagi nak pg sane...kot2 dapat emas free ke kan....aku bagi korang sorang 1 gram...ehehhe...tata

10 comments:

~anna&anuar~ said...

iskk... kalo kawen dgn ex-bf tu, mesti dah jadi mami jarum kan kak asha.. hahah....

p/s: naseb la x jadi kawen...(kalo x, mesti x hengat kat ai dah)

~aSHa~ said...

anna --> eheheh...dia pun dah kawin...bakal anak 2 dah...kalo tak mesti gelang emas sampai ke siku kan..

eh tadi akak dah pg tau kedai tu...akak, hUBby dan anak2...saje melawat dia...lgpun mmg nak baiki gelang tu...tapi dia suh tradein plak....

anna takkira kawin dgn sape2..kawan2 mana leh lupa.....ehehhehe

baru la ni jumpa anna semula

E.d.Y said...

wah..amek kesempatan tu...hehe

@juera said...

bgos la ade org melayu kita bkk kdai emas..sbb skrg tgok rmai org cina je kn..tp nnti klu nk kawen nk bli cincin kt wah chan jgk..kih3..nk bli kt habib jewels x mmpu lak kawan..huhu..ex tu dh kawen blom akak??kih3

Ena said...

ekekeke...

bagus la mcm tu kan.. kebanyakkan org melayu nie jd kuli jekk.. so, kalo bertambah tu tauke org melayu nie.. vangga la juge..

nanti yg kalo dapat extra tu ena nak yeh!.. leh top up kasi besar skit mane2 yg kecik.. kui kui kui..

psssttt!! en. suami tak jeles ker erk? ekekekek..

SuRayA^i. said...

ok sis, nnt sy tuntut emas 1 gram tu ek =P

LYaFRINA said...

uhh..balik kg... best...lya nk balik kg mana lg??

honey amour said...

agak2 la 1 gram.awat kedekut sangat..aii nak kurang lebih 10gram maw bukak kedai emas sendiri jugak..kuikuikui....

Farazila said...

dah jumpa ngan ex akk lum..huhu.
ne taw dia bg gelang free tuk anak akk ker?
hihihi

~aSHa~ said...

sori guys lmbt baca...uwaaaaaaaaaaaaa aku dah fail skrg ni dgn blog...tak terkerja uols....sori bangat..tapi aku tetap baca coretan korang

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels