Sunday, May 23, 2010

Blogger Terbaik Abad Ini

siapa blogger terbaik abad ini????????


tgk la gambo di bawah ni...dlm bulatan merah

look...aku antara blogger terbaik abad ni tau....klik tuk pembesaran mental.....

tima kaceh adik epul azimi kerana anggap begitu..ehehe mula la akak nak perasan ni tau....

jom singgah di blog beliau...dia ni budak rajin tlg mak dia berniaga (betul kan dik), orang pantai timur..dekat je dgn aku ni...dan sgt pandai berceloteh..kalo entry dia..dia buat sendiri je ayat2...panjang lak tu..so dia mmg pandai berceloteh..kalo aku kering idea terus

8 comments:

Epul Azimi said...

wah kak,special untuk sy tu...ish malunye.....:")

blog akak mmg terbaek,dengan mcm2 cerita dan pengajaran yg sy dpt dari blog akak.....:")

malu leh akak buat entry special untuk sy,sy ni bkn selalu pon berupdate,almaklumlah sibuk berniaga......:")

btw thanks so much to you...:)

ardinihumaira said...

wahhhh... bagusnya beliau... :) dni nak letak list tu kak.. tapi hari tu ada orang marah2 nape dni tak letak link dia. dni bukan tak nak letak tapi masa tu sibuk final exam 3 minggu. malas nak pk banyak dni buang je.. huhu

kakchik said...

tahniah asha kerana tersenarai sbg blogger terbaik. maka dgn itu kakchik pun tumpang nak bagi hadiah utk asha. dtg ambil ya..

LYaFRINA said...

owh..tahniah..tahniah..
org pntai timur yep!!!

fikaryna said...

btl2..blog nih mmg banyak info berguna utk dikongsi..

n..akak dok kuantan ker? belah mana?huhu..

::Mamalyna:: said...

wahh...glamer tue...

..nOj.. said...

ceh. terus perasan. tahniah la weh. hehehe

~aSHa~ said...

epul --> eheheh pengajaran apa dik ko dpt sini..takde apa2 pun...akak ni caca marba je...

dni --> apa kes org tu?

kakchik --> sy dah buat tag tu tau kak..tq ye

lya --> kuantan dekat je kan..

ryna --> eheheh akak ke ek? u taun 79 ke taun bape...tgk id ada 79..taun lahir ke bukan? ermm kuantan area sini2..ehehehehe...nti roger belakang ye

mamalyna --> kalo la ko eijan..

nOj --> tima kaceh..aku tau ko jeles kan...ehehe