Tuesday, May 25, 2010

Bloggers yg kuat bebel gak

ha tajuk di atas tidak ada mengenakan dengan org yg telah mati..tapi berkenaan org yang hidup....siapakahhhhhhhhhhhhhhhh diaaaaaaaaa




sekali lagi..kalo buta..klik gambo tuk pembesaran payudara

blog aku la beb..."we're the hero of our own story"


korang leh jumpa tajuk ni di BLOGGER NTAHAPEHAPENTAH ..cute nama tagline blog dia...se cute orang nya...aku dah kenal lama gak dia ni..tapi dia sebenarnya tak bape perasan aku yang jelita ni..ops terpuji diri sendiri di situ...aku perasan dia sbb dia tu cun...aku kenal dia dari zaman main forum2 di myuitm..ha geng myuitm plak ramai dah berpusu2 pindah ke blog dan sebagai seangkatan dengannya....myuitm tu ada group forum yg best satu ketika dahulu...takde kejar2 trafik bagai..tapi seronok..kami sempat la buat gahtering..tu yg jumpa si shifa..dan shifa jumpa buah hatinya time tu ar...kami pangey buah hati dia yasin penyanyi tu...sbb muka dia mcm yasin tu...hensem....
--------------------------------@--------------------
oh ye dlm blog dia (tak sah kalo tak sebut ini okeh) mcm2 ada...berkenaan kerja nya di universiti dot dot...suaminya, familynya yang keturunan arab tu...kan shifa?...berkenaan life nya...dan paling sy suka ttg ceritarasa dan kerjasama atr dia dgn laki dia nak deco deco rumah..rumah baru..cantik + besar..jeles ai...dan hiasan yg dia dan laki dia buat sgt2 ekslusif yu....sgt2 cantik dan tertarik....
@@@@@@@@@@@@@@@@@
walau tagline dia ntahhapehapentah...tapi dlm blog dia tak la spt tagline dia..sbb mcm3 ada

8 comments:

Frodo Baggins said...

blog yg bukan ntahapaapa .. ekekkekeke


>>___<<

~aSHa~ said...

frodo --> betul tu..sy setuju dgn anda yg pandai menyusun ayat..sy ni bm fail..bi lagi la fail..ehehe yg pasti bahasa sy fail

Shifa said...

eh belog ape nih?? wujud ke??
ntahhapehapentah belog nih..
ekekeke..

terima kasih la sudi menjadikan ai protege seterusnye..

mamalieyna said...

best nama blog ni..unik! ^_^

~aSHa~ said...

shifa --> itu ar ntahhapehape blog dia kan...tapi blog dia tak la ntah apa2...

~aSHa~ said...

mamalieyna --> unik kan...lain dari yg lain...dan berani

Shifa said...

encik yasin sekarang dah jadi yasin mok mok..
asha dulu guna nickname ushergil kan? mana xpasan lak.. korang mmg memeriahkan forum dulu..xde korang je trus sunyi lingkup..

~aSHa~ said...

shifa --> ehehehe a'ah dulu guna nick tu....kami semua berpakat..pindah randah sama2...lepas myuitm pg fotopages..lepas tu blog lepas tu adalah anasir yg ajak ke fb plok