Tuesday, May 18, 2010

BUKAN SETAKAT LAWAK


lihat dan fikirkan sejenak apa motip gambo ini?????????

17 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

lawak yang leh sentapkan pembacanya...

@juera said...

akak mcm paham je ape yg kitorg duk tgh hot discuss lam club kete honda skrg ni..duk cite psl kes buang bayu jgk ni..tiba2 akak bt entry ni..huh!mkin serius kes ni..hmm pk2 kan la

~aSHa~ said...

izan --> mmg sentap tul si beruk tu punye ayat...

~aSHa~ said...

@juera --> akak kan ahli nujum....leh tau korang bincang apa..ehehehehhe apa kes

~anna&anuar~ said...

erkkk..sian nye.. beruk pun sygkan anak manusia... tp manusia??????

zue @ annaleeya said...

tapi masih ramai yg bangang kan????

ardinihumaira said...

hoh.. manusia2 yang buang anak patut segan pilu dengan katun ni. kena sedar diri.. monyet pon kasih pada budak2

~farah~ said...

ramai sgt yg buang baby..tu yg dpt tau, yg kita tak tau tah brp la lagi :(
maybe ni hasil malam merdeka taon lps kot...pasni tgk bln 8 9 kang edisi new year plak..damn!
kasihan bayi2 tu :(

~aSHa~ said...

anna --> beruk pun ada perasaan...kiranye manusia teruk dari beruk, eh tapi beruk pun bukannye teruk...mean otak manusia

~aSHa~ said...

zue --> banggang dan jahil...sob sob..insap aku sendirian

~aSHa~ said...

dni --> harus katun ni kita jadikan papan tanda di tepi2 jalan ke...tepi tong sampah ke

~aSHa~ said...

farah --> ehehe ada edisi edisi plak ye...bersiri siri...

Ain said...

binatang pun tahu sayangkan anak...

huhuhu.....

..nOj.. said...

heheh kelakar betul

@juera said...

ahli nujum ke??hehe..bleh x cek spe bakal somi kita..ade kah anuar zain ku..wakaka..

~aSHa~ said...

ehehe kelakar kan jah..(oit kelako ke mende je...sengkeh kang)

kak ain --> mereka lebih sygkan anak dari kita...

@juera --> eheheh agaknye la..belum jampi habis

Lynn Damya said...

Ouwchhh !