Wednesday, May 12, 2010

Cover Duvet


semalam masa aku nak buat quotation tuk satu hotel ni..aku usha la cari apa la cover duvet ni yg disebutkan di hotel hotel...ehehehe hasil nya.....seperti lihat di bawah


auwwwwwwwwwwwww....kalo anda dibawah umur..sila tutup sebelah mata...kalo cukup umur...sila bukak mata...kalo dah kawin...sila sila buat apa yg patut...









yang last ni mengingatkan tido tu umpama mati...

22 comments:

zue @ annaleeya said...

wahhhh.... mcm2 skang nih...

sha... 18sx nih... bhya tau... akak nih xpe da kawen... hahaha...

..nOj.. said...

mengom tul. huhuh

penahatiku83 said...

uish, sis... i single lagik... malu la pulok nengoknyer haaaaa...

iz-AnN عبداللطيف said...

gambar no dua tu aku rasa ko tu...haahah

mamalieyna said...

no 3 menyeramkan..no2..uik..18sx :p

gina marna said...

muahahhaa...nk tempah leh x...buh gambo ai ...kalo ai outstation leh la dia tdo dgn 'ai' yg lg 1tuuu....hahaha

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

heheh malu ai tengok gambar no 2 tu.. nasib baik tak setim

Kniedaz said...

hehe...macam2 cara org nak lariskan barang

Sitisifir10 said...

Haishh.... hachhum!!

Shifa said...

hahahaha!

~anna&anuar~ said...

muahahhaaaaa... nak tempah gak la....

~aSHa~ said...

ZUE --> yg dah kawin ni lagi syok tgk gambo gini..ehehehehe

nOj--> ko suka yg mana? ehehehhe

penahatiku83 --> ehehehe kalo segan tgk yg gambo last sekali...mesti terus insap..

izan --> kalo la badan aku mcm gambo no.2..sujud syukur aku babe...mmg idaman tul..tapi masalahnye bukan aku..ehehe...ish serius kalo aku gitu..aku bogel2 je kat rumah...

mamalieyna --> ehehe yg no. 2 tu sesuai la tuk yg kita dah berkahwin

~aSHa~ said...

gina marna -->uish ok gak idea yu tu..mana yu dpt idea sebegitu bernas..ai ingat nak tempah jugak la...papa mdm tak de la gersang sgt time ai takde kan...ehehehehe

kak mimi --> ehehehe....takut stim tgk yg lelaki ke yg pompuan...auwwww

kniedaz --> itu ar...tapi kat negara kita takde kot...

sitisifir --> bersin buang kuman mata ye...

shifa --> suka ada makna tu....leh tido nyenyak tak rasanye?

anna --> ehehehe nak tempah akak bagi link nye..tapi kat over the sea la...bukan over river ye

.:fyzz:. said...

apa menda sebenarnya ..aku kurang paham..yg aku phm..gambaq no 2 tuh mmg majalah playmen tui la..tp cam kata kak mimi la mujq tak stim..kalau bukak stim la..hahahha

Shifa said...

cik abang selalu otstesen.. kalau dpt cam no 1 tu pun best gak.. tp kat bahagian perut kena buncit sket.. hehe.. alas bantal bawah cadar..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahaha, i nk bli yg. no.2 tu..
yg pertama x leh beli.. nnti x psl2 hubby mimpi org laen, hikhikhik.. =D

@juera said...

aduhh!!bhya tol picture no.2 tu...x lena tido gini..

~aSHa~ said...

fyzz --> stimbot ke?

shifa --> ehehehee

leily --> boleh yu beli yg 1 tu..tapi tuko gambo tu..so org tu design lain

@juera --> bahaya tuk yg bawah umur..cukup umur kan?

fikaryna said...

uh..saya dah atas umur..hehe..

Ain said...

macam2 adaaaaaaaaaaaa.....

main tutup mata bukak mata dah akak tau....

~aSHa~ said...

ryna --> asha tau ryna dah cukup umur...ehehe dan cukup matang...auwwwwwww

ain --> ooo main auw auw chak ye

Lynn Damya said...

adoi, aku nga BW di office ni, kena scroll cepat2, haha