Monday, May 24, 2010

Cukup Dulu 2 Arini TEROKAI dot dot dot

segmen yg tiba2 dari aku TEROKAI CERITA BLOGGER LAIN tu adalah segmen aku sendiri yg buat tanpa mintak permission korang..eheheh suka tak suka bagi tau...so jgn letak blog list aku dlm blog korang...kalo letak..bila2 je aku tgk ada dan ada idea dan free aku buat....

so arini + semalam cukup 2 dulu...actly aku ternampak dah sorang tu aku nak buat...idea pun ada je masa aku nampak blog aku dlm bloglist dia yg boleh mencetus idea aku...thanx ye dot dot..insyaAllah...aku kenal dia lama dah zaman myuitm lagi...ehehe tapi rasanye dia tak pasan aku yg tak bape jelita ni..tapi aku pasan dia...sbb dia cun...

eh aku bukan nak cite pasal blog dia lagi kan...cuma nak bgtau..best jugak buat benda alah ni...sbb ehehehehhe

kena maki dgn kawan2 yg mulut2 bacul (sentap tak uols?)...

spt ayat² berikut :
'ko protege abf femes ke'
atau
'wah segmen jelajah jugak ke'
atau
'sesi jelajah bersama kak asha ke'
atau
'version bape segmen ni, pls dtg blog ai, ai dahaga trafik'

atau seangkatannye, tapi aku tak amik hati pun..sbb hati aku telah sedia diamik orang..ehehehehe....

suka suki korang nak komen apa..aku tak delete atau apa2..sbb ia tidak menyentuh keperibadian aku yg jelita dan anggun ni lagi...muahahahahahhaah (sila jgn umpat ttg statement ini....mcm la aku tak tau ada yg umpat2 belakang..sbb lidah aku selalu tergigit...kalo mlm hari tergigit tu aku tau la sbb apa...ini siang hari...pada2 la umpat wei...ahahahahhaa)

tapi best jugak tgk korang punye ayat gitu...yg lain2 sopan2 gitu...yg sopan2 ni jadi pilihan ai seterusnya..ehehehe....ampu korang menjadi tau....

eh nampak sgt aku kuat bebel ye shifa? ehehehhe

pis no war okeh...

aku nak balik umah yg jauh beribu ribu batu seremban tu....nak amik pendrive...
tak tau la ada bas ke tak lagi ni...harap2 ada teksi atau kete sapu....

14 comments:

Shifa said...

bebel je keje.. gi balik cepat.. sambung bebel kat pemandu teksi atau bas atau kete sapu tu.. jadikan mereka mangsa seterusnye..

~aSHa~ said...

shifa --> ehehehehe tadi ai tumpang bas je..bayo rm0.20...dia kata dekat sgt..bayo 20 sen je la...tak sempat nak bukak mulut bebel kat driver bas..dia suh ai turun dah...

zue @ annaleeya said...

sha... biler lagi nak terjah dan komen blog ahkak???? heheh...

~aSHa~ said...

zue --> ehehehehe kak..ok ok...jadi..tgh perah otak ni...sbb sy yg olah sendiri..

..nOj.. said...

umpat mengumpat keji mengeji tu kan dh biasa weh. hehehe. mcm tak biasa plak

~aSHa~ said...

nOj --> ehehheehehhe ye ye aku paham..aku pung...alalalalalallalalalalalal

sI tEDI said...

xde hal lah nak buat terjah menerjah ni.

bg aku semua org boleh buat benda ni. bukan nak ikut atau tiru sesiapa.
masing2kan.

~aSHa~ said...

si Tedi --> betul betul betul...thumbs up to u..

ardinihumaira said...

meh dni hanto nek basikal tak?


hehe... kak, dni dah jawab tag akak.. panjang oooo lalalala ;p

Epul Azimi said...

nanti jgn lupa terjah sy ok.:)

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...ye aku datang ni...puas hati tak aku dah up dah kat blog aku...baru 3 entry ni...lagi 17.....aiyayaya...

Frodo Baggins said...

weeee ~~
wa rela diterjah n diraba sis.


keh3x ...


>>___<<

LYaFRINA said...

silala terokai diriku ini!!!]
opssss!!!! teroka blog daaaa!!

tp..ok j sha.. itu perspesi masing2... mybe sha blh kongsi2 dgn blog2 y sha jumpa tiba trus sntap n menarik minat... ok la tu!! i sokong u!!!
tiba2 u nak teroka blog itu??????

~aSHa~ said...

eheehehhee sat sat...ai jadi blur...(tiba2 blur....padahal tgh gelak baca uols punye komen daaa) sgt shuweeeeeeeettt...terutama suh terokai dan dirabai itu