Tuesday, May 25, 2010

Dora

tgk gambo dora ni dulu...

dan dora lagi

tgk anak dara aku plak...
ada gaya mcm dora tak?
dora + oltromen daia
eheheh dgn mama dora plak
(hodoh plak wajah aku ni)


ha yg ni lagi...
rambut je la kan mcm dora..
gambo aku lagi hodoh dari di atas..so blurkan je la..malu ai....
kenapa cite pasal dora ni..sbb sejak dua menjak ni...
aku suka nyakat anak aku si baby..dgn panggilan dora...
tersipu2 dia...malu2 konon2nye...ehehehe
aku pangey dia 'dora, eleh dora'
dia pun sengih2 je...eheheh suka sgt dia dipangey gitu...berangan nak comey mcm dora la tu
rambut tu nenek dia yg potong ala2 dora tu..
nenek dia ckp..dia nampak dlm tv rambut2 ala gitu..so dia buat la
tapi papa nye mcm marah bila rambut anak dara dia dipotong2...ehehhee
masalahnye anak kamu tu takmo ikat rambut..nak lepas gitu je...rimas jugak
bila pangey baby dgn dora, mula la si abg suh pangey dia oltromen..cis..tak berkenan tul aku dgn ikon oltromen tu...tak membentuk peribadi yg elok pada kanak2 je aku rasa...huhhh...
yg elok ttg oltromen adalah..membela org dan menentang musuh..itu je aku nampak...
yg lain2...huhh buat budak2 jadi ganazzzzz je....
pis

20 comments:

Sharinginfoz said...

dora.. apa yang penting kerjasama.. oppsss itu bukan dora, apa ya.... hmmm

Kaitan Jumlah Entry and Pelawat

Ena said...

hehehe..

cute je gambo tu..

alololo.. naper blur kan.. ok la tu..

psstt!!

same la ngan anak dara & terune kat umah tu.. sangat suke dengan DORA.. ternganga jer kalo dapat tgk.. hari2 pulak tu.. sampai dah sangkut2 dah CD tu.. mrmmm..

~aSHa~ said...

sharinginfoz --> itu wonderpet la yang...ehehe


ena --> budak2 la ni...pandai pasang cd sendiri...xperlu kita tlg dah

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

comel jek rambut terbaru baby...ingat nak potong rambut kakak jugaklah...

~aSHa~ said...

izan --> mcm dora ke tak..anak dara aku tu perasan ikut perangai aku tak sudah2 la ni...nanti suh kakak ikut ikon dora jugak ye

Ieda Al-Habsyi said...

ahahaha! pic "dora" tengah peluk ngan abg dia sangat comel! :)

ardinihumaira said...

lerhhh nape akak blurkan gambo akak tu... hehe... tomeiii tomeiiinya diorang.. kak, dni nak gerak p saleem aziz ni.. tata kakak dan dora! :)

..nOj.. said...

comel nye budak ni. rambut lurus cam mama dia je. hahahah.

setakat ni anak aku masih lum reti tgk kartun lg, yg dia reti tgk adalah animal je di cenel animal planet. kartun2 seme tak layan. tp aku dh kenalkan dia ngan watak2 kartun seperti spongebob, partick, dora, shincan. semenye melalui patung patung je.

yg dora tu, dia ade selimut, botol air, bola dan sebagainye. sebut dora pun tah ape2 doya kot jadiknye.

sekian cite pendek sy

@juera said...

ada la skit2 mcm dora..tp baby lg cute ar..ske tngk baby..^___^

mamalieyna said...

hikhik..comella...syok la dia dipanggil Dora ye..bangga gituw! hehe..anak2..

~aSHa~ said...

ieda --> dora tu peluk oltromen la..ce tgk betul2.....ehehehee

~aSHa~ said...

dni --> nak pg mana tu? saleem aziz tu tmpt apa? jalan2 elok ye...kalo jatuh call deen sendiri

~aSHa~ said...

nOj --> mcm mama dia kan? ahahaha....takpe si daryn kecik lagi...tgu la dia beso mcm kakak 'dora' tu...tentu pandai mcm2 lagi

~aSHa~ said...

nOj --> mcm mama dia kan? ahahaha....takpe si daryn kecik lagi...tgu la dia beso mcm kakak 'dora' tu...tentu pandai mcm2 lagi

~aSHa~ said...

@juera --> ha cepat la kawin leh dpt baby...

~aSHa~ said...

mamalieyna --> syok la kalo time mood molek..ce kalo mood pagi2...suh bangun pagi...pangey dora...eheheh tak jalan jugak

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

dora & diego..
alya sy pn suke dora, ckp pn dh stail katun ghitew.. =).
tpkan, kalo tgk cite danny phantom ckpnyer agak kasr sedikit.. huhuhu

~aSHa~ said...

Leily --> budak2 la ni mudah terpengaruh kan...dasat katun2 ni

Kniedaz said...

comel betul "dora" nih..sesuai ngan muka dia..nampak bulat je..

~aSHa~ said...

kniedaz --> kalo yu nak berbesan dgn ai..ai sudi...ai suka tgk ur danish n danial tu..eheheh