Saturday, May 22, 2010

Dulu guna nama MAMAT....skrg ni gelaran ABANG FEMES atau ABANG PEHMES

heran tak aku berblogging arini?

toksah heran..smlm maxis telah meng'derma'kan aku stick broadband.....(takmo dah guna beruk2ben...nanti rosak plak stick aku..ahahah so tulis betul2 broadband)

eh meke derma tu setelah aku 'rahsuah' skit tau...register bagai..so srkg ada 2 line maxis n celcom still available...

lari topik dah ni....

oh berkenaan TAJUK di atas..smlm selepas aku dpt broadband dermaan maxis...aku terus la usha2 blog...apa lagi kalo keje blogger kena buat kan...usha disana sini..tapi smlm ai tak login tau...sbb tu uols tak pasan...tapi ai round the world....dari kemaman, ke kuantan, ke penang pun ada, ke KL pun ada...ke putrajaya pun ada, eh tak lupa melaka...hi eca...ke serata negeri la aku berjalan2 smlm....

tapi yg heran skit smlm..ada cerita ttg abg femes...aku pun kurang paham sebenarnya misi2 korang ni....sana sini duk cite abg femes...tak pun ada yg tulis abg pehmes...arghh naik pening aku ni..dulu korang guna nama MAMAT....leh la jugak aku olah satu cite berkenaan MAMAT...spt DISINI

skrg guna perkataan abg femes...aku pun takde idea nak buat olahan cite nama baru tu..

11 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hurmmm...ko dok diam2 suda...

ardinihumaira said...

waaa laju tak maxis punya kak. lain ke stick dengan bokbeng ni kak.. tingin nak tau..


p/s: tak lama lagi guna nama abang glemer lak ke kak hik3

LYaFRINA said...

hehheheh.. org y sama k???
apahal sha?? citer gop sket..
sha.. g x restoran terapung tu???

LYaFRINA said...

owhh.. sha.. misi mde ttg abg femes tu semlm?? acu kbo gop... i ktinggalan k?? nok tau gop ni..
what happen???

Sitisifir10 said...

owh..napaknya daku lagi2 tak paham...

Ena said...

owh..

tapi ena tetap ketinggalan ketapi sbb tak de peluang nak round the world di ari kije cam dulu.. round pulau jekk.. huhu..

pasal apa tu yeh!.. nak jd kepochi jap nie.. hahahha

~aSHa~ said...

izan --> mana leh duk diam..korang buat pakatan tak ajak aku pung

~aSHa~ said...

dni --> nti akak tjk ye stick2 tu..takde masa lagi nak upload ni..skrg ni jadi kuli kedai sendiri plak..ehhehee

~aSHa~ said...

lya --> tak pg lagi restoran tu..tgk la jap2 lagi..smlm pg kontan..beli stick baru la ni..eh beli plak...mintak kat maxis....

owh pasal abg femes tu nti lya akan tau la bila dah round the world...sha pun tak tau sgt...mende yg mereka merepek merapu ttg mamat @ abg femes tu...

makin tak paham den jadinya...lya paham??

~aSHa~ said...

sitisifir --> sy pun dok paham ni mende la mereka2 ini merapu meraban

~aSHa~ said...

ena --> bior la ketinggalan..kang kalo tau kang susah gok..ehehehhehee...ena masak mende la tadi..tadi kata nak masak kat umah kan?