Sunday, May 23, 2010

Beribu2 Lemons


emel yg pertama ada 12, 216 yang tidak dibuka



emel yg kedua ada 13, 508 yg tidak dibuka

kebanyakkan emel2 yg dpt tu 'rubbish' je...iklan ntah apa2..atau yg borak2 atr org indon la...lucah2 lak tu....aduih la..bila masa aku leh terjoin group sebegitu.....
so setakat ni..itulah jumlah yg berjaya aku kumpul...ehehehe beribu lemons kan...
MOTIF ENTRY?
so kalo ada apa2 yg urgent jgn la hubungi by emel...taun bila la aku dpt dan rajin tgk....

16 comments:

@juera said...

klu rjin unsubcribe (eh btol ke ejaan tu?) je emel2 mengarut cm iklan tu..dik ri tu bersepah emel2 ngarut, iklan2 tah pa pe..rjin kan diri unsubscribe so skrg dh x msuk inbox me..sng hati tngok..^___^..cuma group je beriban2 tak baca2 lg..adeyh!x nyempat tol la nk baca semua tu..

hafizul MP said...

btol tu cdgan @juera tu..
saya pun tiap kali buka email yahoo, berpuluh2 spam masuk..tp saya select all and deleted ja..hi3..

~aSHa~ said...

@juera --> mcmane nak buat tu....ajor la

~aSHa~ said...

hafizul --> nak delete seme tak sampai hati lak..sbb ada yg elok jugak utk dibaca...so time delete tu kena tgk sape pengirim..

Sitisifir10 said...

Hoih,kalah artis!!!

ardinihumaira said...

wohooo cayala kak.. pewit ;p

Sharinginfoz said...

banyaknya e-mail....

Ena said...

same la.. ena pun sngt M bile nak buke email.. malas nak bace.. hoho..

~aSHa~ said...

sitisifir --> a'ah ek tak pasan kalah artis..lupa nak feeling ala2 jd artis..ehehe

~aSHa~ said...

dni --> nak autograph tak?

~aSHa~ said...

sharinginfoz --> emel byk tapi info nye kurang..byk yg org duk ceting2 dlm tu

~aSHa~ said...

ena --> kalo blog kita terajin plak kan baca..ehehe

.:fyzz:. said...

AKU PUn sama zidah..tp tak la byk cam hg..aku jrang bukak emel yahoo aku..kalau aku ym..3 bulan sekali tuh je aku bukak email aku..selalunya aku guna emel jabatan..bapoknye banyk emel2 spam kot jidah..

kakchik said...

salam asha.
wah... mmg byk sungguh!
kakchik everyday screen email dan delete mn yg lebih seminggu.

~aSHa~ said...

fyzz pijot --> yg ni id yg bukan aku guna tuk ym ym...so yg ni id lain..zaman tuk kadok..rasanye dlm 3 bulan kot aku tak tgk2 akaun tu.terassa mcm artis2 glamer plak...

~aSHa~ said...

kakchik --> kalo emel jabatan..hari2 wajib tgk..sbb takut termiss mesyuarat bos...tapi yg yahoo ni...kadang kadang....atau jarang jarang...ehehe rasanye 3 bulan dah kot tak bukak