Thursday, May 20, 2010

Kalo la kat sini ada Kelas itu...


Kalo la kat sini ada kelas gimnastik..aku rasa sure aku tak masuk

(gile nak belajar..perut buncit tak sedor diri, bontot la karat...gimnastik kat umah pun belum tentu org tgk....eheheheheheee)..

eheheh tapi aku nak suh anak dara aku masuk....



tiba² plak aku nak suh anak aku belajo kan...ni tadi ada aku terbaca satu blog tentang penglibatan anak dia dlm gimnastik...kanak2 lagi..sweet nampaknye...

anak dia dah agak glamer..masuk majalah²

nak tau lebih lanjut klik SINI

(eehehe kebenaran tak dpt lagi dari tuannya nak linkkan...sbb komen yg diletak tak nampak..pesal ntah....kat tmpt aku pun gitu..tgk mcm ada komen.....tapi bukak takde....)

13 comments:

ardinihumaira said...

dni nak itot... hehe. leh wat gaya kat atas nun.. whoaa

Diarihatiku1976 said...

hihihi... ada kot kalo nak.. cuba search kat internet.. kot ada

*Miss Geli^ said...

aku nak kelas belly dancing la..

zue @ annaleeya said...

ape salahnyer klu sha nak msuk gimnastik.. k.zue yg ptama nak tgk body sha yg auwwww tuh... hahaha...

samela sha.. tgk komen ader, bila bkak xde plak... nape erk???

@juera said...

eh sma la..nmpk de comment tp bila buka x de plak..mslh mnde ek?

~aSHa~ said...

aku nampak ada komen..tapi tak dpt komen...maybe esok baru nampak..

LYaFRINA said...

sha..lya mmg suka gimnastik.. kalo sukan.. x sah x tgk acara gimrama.. nok2 hok renang b'irama tu... suka2 sgt2... skolah rendah dulu, lya masuk kelab gimnastik.. konon2 nk jd ahli gimnas negara.. konon2 jerrrr.... xpe.. jd ahli gymnas kat rmh je.. lg best.. hehehehe

LYaFRINA said...

owhh.. blog istiqzana rupanya.. mmg kagum dgn dia.. ajr dr kecik lg.. siap beli baju .. lya pon kdg2 slalu gak jenguk blog dia..

pasal komen tu... naper erk.. kat blog lya.. status kat komen dh 11.. tp y kuar drp td just 6 jer.. nk baca xleh..haritu pon g2..lama2 bru kluar..nape erk??

umilia said...

aku tak nak la blaja gimnastik..nnti peha beso..ni tak blaja gimnastik pun peha da gebu.hehehehe...baik blaja mengaji lg bagus..alhamdulillah..hehehe..

LYaFRINA said...

hehheehh.. heran..
td... komen lya y pertama..last nape jd duk bawah plok ni??? heran ni..
apa poblem??

ikiqzana said...

asha.. zana ok jer klu nak link kan citer pasal xtvt gymnastics sara. mmg bagus klu diasah anak2 dari kecik. sara pun zana antar dari dia umur 5 tahun skrg nk dkt 2 tahun dah dia belajar. nmpk la peningkatan.

tmpt sara training gymnastics ni kt bdr puteri puchong. nnti klu ank asha nak join club ni bagitahu zana yer.

sama la pasal komen tu.. mgkn ada masalah kot.

SuRayA^i. said...

hehe abes la ank sis nnt..

..nOj.. said...

aku pun minat gak. penah la join masa skolah rendah dlu. tp xpenah langsung terlintas nk suh anak dara aku join. segan aku nanti anak duk terkangkang kangkang. huhuh