Thursday, May 13, 2010

nama Mamat di sana Sini

hi kawan2..aku tahu korang tgh hangat bangat...aku tak tau sgt kes nye wei..tak sempat baca apa2..tapi aku sempat la baca dari blog kawan2 dssjune99
tapi tu nama MAMAt tu..sentap kan naluri kecik ni...
sbb bapak mentua ku nama MAMAT tau..ehehehhe
tapi bukan bapak mentua ku tau yang buat korang hangin kan kan kan?
tapi MAMAT yang korang maksud kan tu...tak patut la mengkodemkan org punya privasi kan..
takpe takpe kawan2..kitakan cuba pk positif dari sudut yg berbeza ye
oh ye..bercerita ttg bapak mentua ku itu kan....tak spt MAMAT yang korang maksudkan tau..
sbb aku mmg kagum dgn dia dari kagum suami sendiri...opsssss
tapi ada part aku lebih kagum suami sendiri dari pak mentua aku..
eh boleh ke aku buat ayat gitu..agak2 laki aku marah tak karang?
psn buat ayoh mentua : ayoh, hutang mu kami belum bayo lagi neh..tak leh halal kan je ke? ala cucu2 ayoh gak naik kete tu kan....
(mcm la pak mentua mu baca ini belog)
/tiba2 kasi korang bertambah hangin..

25 comments:

alyyani said...

SAPE MAMAT YG ASHA MAKSUDKAN TU DAN KENAPA KAH DGN MAMAT ITU? CONFUSE JAP :)

~anna&anuar~ said...

hahahha... sengal la kak asha neeehhh...

iz-AnN عبداللطيف said...

mamat mana plak ni...ko ni...

Ain said...

mcm2 la sha nie....

kalau ayah mertua sha cakap halal, kira tak yah bayar la tue....

cuba rasuah ngan sata aziz satar, mana tau umpan mengena....

akak gurau jer tau, jangan marah...

Siti said...

pesanan buat pok merua tu buat siti gelak...

panas weh....nak air..nak air...hahaha

Ummi Aisyah said...

ish..name mamat gak same name ngan my BIL

AISHA SAAD said...

MAMAT???
mamat mana nihhh?? awat tak tau ponn??

merahjamboo said...

erk..kenapakah macam konfius plak baca entri nih..hee

merahjamboo said...

erk..kenapakah macam konfius plak baca entri nih..hee

ardinihumaira said...

mamat exist? hik3

~aSHa~ said...

alyani --> better jgn tau...nti kena terpias plak...biar kami je kena perlian

~aSHa~ said...

anna -->ehehe nak buat jugak entry ttg mamat tapi tak tau ujung pangkal..janji entry ada nama mamat mcm uols buat tu

~aSHa~ said...

izan --> ntah..aku yg tau mamat ni dari belog hang la...kang blog hang pemes dari belog aku ni...mamat tu rajin singgah belog hang...belog aku ni belog yg kaler biru (tiba2 keluar warna plak)

~aSHa~ said...

ain --> haish asha tak marah dehh...suka lagi ada...bagus apa idea mu itu....pagi esok asha bungkus siap2 sata...mmg rasa nak rasuah ni

~aSHa~ said...

Siti --> ehehehe org lain ada cite mamat...asha pun join sama la..janji ada keluar ayat mamat..

~aSHa~ said...

ummi --> mamat ni mmg satu nama yg pemes...ermm nti sy nak suh laki sy ni letak id MAMAT la..org google je terus ke belog dia...trafik tu...good idea

~aSHa~ said...

aisha --> akak pun tak tau mana ni...tapi akak hentam ikut belog kawan2 akak yg tulis blog ada nama mamat..mereka kata kalo kita taip perkataan mamat..senang org google..

~aSHa~ said...

merahjamboo --> sian pja...tak yah confius..abaikan je...eh dah abis ke exam...otw balik mesia ke?

~aSHa~ said...

dni --> pandai dni...ni yg akak syg byk ni

jane said...

kenapakah namanya mamattt???
tak best betol

>.<

huakakkakka

~aSHa~ said...

jane --> ehehe abih nak nama mende

SuRayA^i. said...

mamat?
knp ngan mamat sis?

mamalieyna said...

oooh..MAMAT tuu..tau2x.. :p.. baik diam dan buat taktau dr berkata2..kang slh ckp kang, susah..

*confident je MAMAT tuuuut yg dimaksudkan asya..haha..buat2 jer tau :p

lemangcute@chah said...

cik mamat si parang kontot..hehehe..sungguh kompius..tapi takper.. kita angguk ajer tanda faham..:)

Ena said...

Mamat?

mamat si param tumpul!..

Asha.. tanpa mamat tak lahir la ena kedunia ni tau.. uhukkkk!!
so, n3 asha ada kene mengena gak la ngan ena.

so, baik asha teus terang...eceehhh.. dah gaye mengugut pun ado.. hahahha..

larikkkkss!!