Wednesday, May 26, 2010

Owh Begitu Alkisahnya

tiba2 tajuk begitu je..



tapi nasihat sy...'kalo tak suka seseorang takyah nak amik tau sehabuk perkara pun'



kecuali dia musuh korang...eheheh aku advice..amik la tau A-Z...moleh? aku tlg jadi investigator pun moleh..FOC je..alalalala



musuh dan org tak suka ni perkara yg berbeza ye adik2...



ini entry aku pun tak paham maksud tersiratnya....

17 comments:

sI tEDI said...

ha ha ha

kepada siapa di tujukan?

~aSHa~ said...

si TEdi --> ehehehe...sy pun kurang arif...tiba2 je leh tercetus entry ini selepas perbualan dgn seseorang...ehehehhehehee

ardinihumaira said...

eh eh.. apa tu kak... ada yang sedang bermusuhan atau dimushkan ke.. huhu ngak paham bukkk...


:) meh makan snickers ngan dni..

Ummi Aisyah said...

kak asha,so tersirat ya'.can u explain it??

Epul Azimi said...

ape serat yg sy boleh ambil dari entry ni?.....hehehe

~aSHa~ said...

teman2 blogger..nanti kita cite lagi ye...tak smptnak buat story ni...pjg sgt..dan menarik kot

zue @ annaleeya said...

tak paham la sha... tuju kt sape nih???

mamalieyna said...

ish sapa nak main musuh2 ni..tak baik2x.. ^_^

.:fyzz:. said...

blur dn konpius..hg tujukan lagu nih kat sapa jibah..

E.d.Y said...

untuk siapakah entry ini??hehe

lemangcute@chah said...

lemang suka catatan macam nie..penuh rahsia tersembunyi..ikut fahaman masing2 lah untuk memahami nya...:)

Bagi lemang..
walaupun kita tak nak siasat..
makin hebat kita akan siasat..
bila makin banyak yang kita tau..
makin luka dalam hati..
bila makin luka dalam hati..
huhuhu..mari makan roti..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LYaFRINA said...

hehhehehe.. lemang punya n3 pon slalu g2.. kdg2 slalu ttungu-tunggu.. sbb penuh dgn persoalannya!!

ayoyoyoyooo.. ni.. sha plok doh.. meninggalkan tanda tanya.. ape kes ni??? perang amende plok ni??

~aSHa~ said...

lemangcute --> kita leh taksir pelbagai...vote tuk lemang...

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
..nOj.. said...

komen aku adelah ini : KEEP UR FREN CLOSE, KEEP UR ENEMY CLOSER. penah dgr?

.:fyzz:. said...

nnti ko citer yer zidah