Sunday, May 9, 2010

Pembelajaran Untuk Para Isteri, Bakal Isteri dan juga Lelaki

jom kawan2 kita belajar ikat tie..
nanti kalo suami nak pg keje...kita boleh la bermanjaan sambil pakaikan tie tuk mereka..ehehe...

ni cara yg lain skit

actly ada byk lagi cara nya...arini cukup 2 cara je..

16 comments:

ardinihumaira said...

bagus ni kak.. dni nak try gak.. deen kan wajib pakai tai.. hehehe.. nak try skang tapi jauh lak... p tangkap deen kejap leh tak kak? miahaha... ;p

gatainye dni

Berlagak la luuu Ben Ashaari punya penangan

LYaFRINA said...

LYA NK IKAT LEHER SAPER???

E.d.Y said...

bagus2..saya pun failed kalau pakai tie nie...main balun je simpul2 tu..hehe

Ena said...

eheheheh..
bagus la asha nie..
:)

~aSHa~ said...

dni --> leh pinjam patung lelaki kat mana2 store..ehehehe anggap la itu deen..

~aSHa~ said...

lya --> asya pun kalo nak pakai comey jugak...

~aSHa~ said...

edy --> balun je...janji bentuk akhirnya sama...time tarik nak lerai tu baru tau betul ke tak ikatan tu

~aSHa~ said...

ena --> eheheheh ena pun leh try lepas pakai tie..mcm biasa petua ena ar..peluk2 suami 5 saat...ehehehehe

@juera said...

x sbrnya nk pakaikan utk suami..tp mau ke suami ak pakai tie ni..ape kejadahnya dia nk pkai..keje dkt site pkai tie..huhuhu..kena gelak dek org je la nnti..kah3

Mr Rulez said...

agak2 klu tak dpt gak nk tlg ikat tie..suh jer laki bli tie zip 2..hehe

tringat zmn jadi pgawas..pkai tie zip..haha

Frodo Baggins said...

hahahhahaha
sila ikatkan tie wa ..
cnfrm wa tangkap syahdu!


>>___<<

alyyani said...

alamak, dah lupe cara ikat tie la. huhu..

Farazila said...

kak ikat tie ker...erm nt sy beli tie yg ade getah..senang je sy sarungkan kat leher..hihihih

fikaryna said...

en.fika x pakai tie..tp ryna pakai setiap ianin..huhu..

.:fyzz:. said...

AKU failed kalau bab2 ikat tie...huhuhu

~aSHa~ said...

@juera --> leh je pakai tie..kat negara luar tu...keje apa pun pakai tie..

mr. Rulez --> anak pun leh pinjam kan...

frodo --> meh aku jerut kan sekali..ehehe

alyyani --> kena refresh balik ar gini

farazila --> eheheh nanti anak pun leh pinjam

ryna --> mesti ryna smart kan...pada ari isnin..amik gambo skit..

fyzz --> aku pun agak failed

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels