Monday, May 24, 2010

Pemblogger Tegar .....

owh siapa blogger tegar yg dimaksudkan itu oleh CEMOMOT tu..(klik tuk pembesaran payudara )

so sape lagi....aku la lagi yg selalu perasan tak sudah2...ehehehe PEMBLOGGER TEGAR...

tegar la sgt kan....tak tau tegar tahap mana..tapi aku mula rasa mcm addicted ni sbb dia jugak la...dari dulu.....kalo tak update..dia suh aku update...dia akan maki aku secara terang2...'bersawang la blog ko tu', tak pun 'buruk la background ko tu', tak pun 'tgk blog aku, kemas dan teratur je' ada taim 'bak sini no pword...aku kemas dan renovate rumah ko' ha yg last tu aku suka sgt..so skrg ni la hasil nye..kaler biru...izan kalo aku nak tuko lagi leh tak?...kalo blog aku bersawang hang la tlg sapukan..hang kan rajin...

oh ye...DIA ni kawan aku dah lebih 11 taun...lama dah....kira nye aku ni selalu je dimaki hamun dia..tapi berkawan la jugak....sbb aku tau dia baik hati....dan rajin..kalo korang rajin 'rahsuah' dia...suh baiki mutu background blog korang..sure dia buatkan dgn rela hati...tak caya? try la berbaik2 dgn dia

dlm blog dia pelbagai cerita, kisah anak,kisah tmt keje dia, kisah taska...dan lately byk kisah ketidak puashatian je...dulu kata takmo cite ttg tak puas hati pada sesape..dia lupa kot RULE blog dia..tapi rasanye rule tu dia dah buang...ehehehe

ok cau cendol

------ehehe tiba2 rajin usha blog kawan2 lak....pelan2 aku buat tuk uols ------

24 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aler, manusia mudah berubah...ni kan aku manusia biasa...entry pun murahan jek./..aku pun ada amarah, tu aku marah tu...kalu tak bagus aku cakap tak bagus...jangan berlagak...allah tak suka...erkk...apa aku mengarut tu...

ehem ehem...ko pun dah pandai wat sesi jelajah...owhh rupanya ko lah protege si abang femes tu ek...aiyayaya...

*Miss Geli^ said...

kira ni sesi jelajah bersama kak Asha la ni eh?kena letak muka kak asha kat belog saya untuk dapat sesi jelajah ni tak??

~aSHa~ said...

izan --> dlm2 diam aku tuntut ilmu tau....ahahahahh protege tegar aku ni babe

~aSHa~ said...

miss geli --> ahahah muka tak perlu..sbb aku tak lawa di mata korang..di mata danish je lawa + cun + jelita dan serba serbi good la dimata dia.....tapi ko kena letak nama aku kat blog list yg baik2...ahahahahahahahahha kena la ampu aku skit kan...moleh?

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahha...terbaekkkk...

~anna&anuar~ said...

aik???? ni version bape? waaaahh... warizan zaman bzaman upenye... haks!

blog aiiiiii peliiiissss.... ai dahaga trafikkkkkk... hahahahhahha....

..nOj.. said...

ceh. seme wat sesi jelajah dh skang ni

~aSHa~ said...

anna --> tgu..kena tgk u letak ai sbg apa dlm bloglist u..kalo ada idea...ai buat la...

nOj --> protege babe..lagipun ai takde idea..bab kata ai kat izan selepas dia tanya 'ko takde modal dah ke'....aku ckp 'ada, tapi modal rm200 tu teringgal kat umah...nak balik umah jauh...berbatu2....'

aku tertinggal pendrive okeh

Shifa said...

kat belog shifa, asha blogger yg kuat bebel.. hehe..

~aSHa~ said...

shifa --> gurlllppppp ye ke babe? ahahahaa

sI tEDI said...

satu cara yg bagus untuk mempromosikan blog kawan2 :)

LYaFRINA said...

ahahaahahaha.. sha.. aper kata sha jayakan segmen jelajah... eyhh.. bukan..tuko tajuk la...
sila2 la jelajah blog saya sha.. ehhehehe

~aSHa~ said...

si Tedi --> saling membantu...ada org kenal org ni ada org tak kenal org ni..gitu la kaedah nye

lya --> tapi segmen ni ikut idea sha...bukan olahan dari blogger tu sendiri..bila asha lalu kat rumah dia...tgk nama asha ada ke apa ke...dan ada idea time tu...bleh la jayakan...kalo idak...ehehehehehhehehehe sha pun bukan free sgt...tapi arini bos byk lawat kawasan...so free skit....surat2 tetap ada...

Siti said...

haha...selalu gitu la..selalu kena langgar rule bila da insiden yg tidak dijangka ni..huhu

ardinihumaira said...

hehe... best gak perkenalkan blog orang lain kan kak :)

Klik Sini ^___^

~aSHa~ said...

siti --> eheheh asha pun gitu jugak...lagi dasat kalo bab maki org...

dni --> eheheh kebetulan 'idea' akak tertinggal di umah yg jauh di mata dan berbatu2

watie said...

salam ziarah.. tumpang baca blog hihihi

semoga persabatan kalian berkekalan

zue @ annaleeya said...

heheh!!!! sesi jelajah nampak.... femes asha kita nih eh...

zue @ annaleeya said...

opppssss.... lupa plak... nnti ambik award eh!!!

.:fyzz:. said...

aku pun tabik spring ngan cemomot gak..dier pun gitew.gak..mmg rajin la merenovate umah aku gak..mmg pueh hati la..makasih cemomot..
zidah..aku rasa cantek kaler biru..tp aku nak komeng skit..hg jgn marah noh..nih komeng membina..aku tak baper nak kenan la..motip gunung kt header blog hg tuh..aku tau la'gunung' hg tinggi...tak yah la tunjuk gunung tu la..kami dh paham..ahahhahahaha jagn marah..

~aSHa~ said...

watie --> insyaAllah berkekalan

zue --> adehhh femes dikatakannye..jauhi la perkataan tu..ahahaa nti sy amik award

fyzz --> hang kalo tak bagi aku gelak bleh tak dlm seminggu tu? eheheheheh wei header tu tajaan cemomot..dia mintak aku gambo..aku tadop ideas lagi..hang ada ideas yg melambangkan aku selain kegunungan aku tu...hampeh tul...ahahaha

.:fyzz:. said...

apa guna nya pijot da great kalau tak menghiburkan kengkawan..aku kan pekerja separuh masa royal sarkas..hahaha..wey..aku rasa boh la gambo cam blog ejay tuh..nmpk klasik n glemerous gitew..gunung tuh cam ish..no komeng at all la..hehehe..

Kniedaz said...

baru ziarah blok member asha ni..hehe..panasss

~aSHa~ said...

fyzz --> baiklah juri jemputan

kniedaz --> ehehehhe panass ke...duk dlm ekon dah ni