Wednesday, May 19, 2010

Percaya Atau Tidak, Aku Di Arah Bukak Facebook Waktu Kerja..


percaya ke tidak??? waktu keje lak tu? ini ARAHAN tau...ermmm kiranya arahan dari masa ke semasa yg terakhir sekali dlm SENARAI TUGAS...


ermm heran jap aku..ehehe tapi jangan heran..sbb ini adalah ARAHAN bos..

dia suh aku cari gambo dia pada majlis anugerah pingat untuk dia...yg lepas...

siap dibagi nya satu BROADBAND tau...ye ar ikut intenet jabatan mmg tak leh nak bukak fb ni...sob sob sob...

tapi aku bukak je fb pun...so takde la nak menyinggah dimana2....harap maklum
ermm canggih facebook ni yerkkkk, leh cari gambo2 plak..ehehehe

21 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

oklah tu...apc dah dapat pun....hahaha

fikaryna said...

mmg canggih..huhu..

siti said...

ok laa tu kak... bukan senang nak dpt peluang mcm tu

kakchik said...

macam tak percaya... hehe tapi kakchik rasa bos asha pun kaki fb kot...

LYaFRINA said...

alang2 buke tu.. menggedik la skit sha..

~aSHa~ said...

izan --> cemerlang ni sbb tu tak bukak fb...emuahahah

ryna --> manggih jugak

siti --> mmg bukan senang..di arah lak tu

kakchik --> eheh bos sy tak mcm tu..fb dia pun kami yg create kan..dia suh cari gambo time dia dpt pingat di kelantan aritu...

~aSHa~ said...

lya --> tgh gedik2 jugak ni

Zarith said...

itu mcm terkejut on jer fb nampak nama ko online......

..nOj.. said...

tipu tak singgah. td ajak aku ceting ke fesbuk.

penahatiku83 said...

very the fb... hehheee

~aSHa~ said...

zarith --> mcm dlm mimpi je kan aku on fb..ehehehhe

~aSHa~ said...

nOj --> lepas buat keje aku terpengaruh dgn bisikan di telinga ni suh ceting skit2..

~aSHa~ said...

penahatiku83 --> ooo hantu fb ye

Siti said...

hehehe....bagusnya boss yer..bagus gak staff dia nih..jujur

umilia said...

ape fb ko..leh aku add.hehehe...bos aku takde pun fb..tp da glamer kat fb..hahahaha..

ardinihumaira said...

ngehehe... dni tader fb kak.. tapi suka tibai fb deen.. dia kasi greenlight :p

@juera said...

lorr ingt bleh bkk FB dh kt opis kita..adeyh!!

IbuHakimHaikal said...

Asha...mmg fb ni canggih..tapi kadang2 yg geramnye tu ade org salah gunakan fb...huhu... ;)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

syok nyer kak...
hehehhe...leh tenet free....

kuikuikui

Epul Azimi said...

patutlah sempat approve sy jadi frenz akak ye.....hehehe
truskan ber fb,sronok kak pakai fb ni....:)

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社