Rasa nak jadi Polis USA la plak,

malas la jadi PA di malaysia

jadi polis leh dpt kete canggih mcm ni
hebat lak tu








teringat satu cerita driver ni..dia kata dia beruntung...masuk je keje..terus dpt kete..tak mcm org lain....kalo bos pun, kena tunggu naik pangkat sampai satu peringkat baru dpt kete kan..tapi driver...masuk je keje dpt dah kete...ermmm betul jugak tu kata dia...

Comments

aku boikot negara US...huh...anti...anti...
@juera said…
mmg dpt kereta tp hak org..bt pe huhu
sI tEDI said…
mcn ni tdo lam kete pun x pe. rela!
Farazila said…
best dpt kete camtu...
mesti semua org kagum...
tp byk sgt button lorhhh
~aSHa~ said…
izan --> erk alamak tersalah negara la aku ni

@juera --> takpe la bukan kete kita pun..tapi janji masuk keje dpt kete tu babe...(itu kan lawak pemandu..ish)

si Tedi --> kalo tido dlm kete..tak jd ar siasatan polis nanti..

farazila --> sekali salah button leh jadi terbang kot..
zue @ annaleeya said…
klu gitu... jd driver ler... terus dpt kete... hehehe...
LYaFRINA said…
fuyoo kete!! ada classss.. kalo duk malaysia ni.. hihihihiii.. smua mata memandang!!
ummiaisyah said…
Canggih sangat kete polis..dok melaram je la kejenya karang
E.d.Y said…
class giler kalau polis msia dapat kete macam ni...makin naik lemak la polis msia..main tembak2 je la keje dieorg
Ena said…
fuhh.. dasyat tul kete polis tu.. canggih tul kan!>. heheh

a'a la asha.. best jd drive sbb dah disediakan kete utk mereka.. tp tanggungjawab dorg besar juge kan!..
Frodo Baggins said…
rasa2 leh tuka jdik transformer tak? hahahhahaha ...


>>___<<
~aSHa~ said…
eheheh..mcm2 korang ni tau..buat aku sengih2 je..
.:fyzz:. said…
the very canggih one...cam citer pilem2 holiwud je kan..

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid