Monday, May 10, 2010

Sabar saya dah Sampai Kemuncaknya

rasa mcm dah tak boleh nak tahan dah...
kalo dulu aku mcm org yg ketagihan...tak dpt rasa lemah je badan...
skrg ni lagi la...lama dah tak dpt....lagi la lemah dan tidak bermaya...

(merungut je la keje ko kan)

dah la tak dpt online di rumah..di ofis pun so slow...bikin amarah tul...
aku bukan nak mengupdate blog je ni (ehehehe ayat cover baik).....
aku nak bukak emel jabatan..nak print out maklumat....dah ini arahan bos...aku kan kuli bos...so kena la buat mcmana cara pun..janji benda tu mmg kena print out dan bagi kat pegawai yg bertugas....

nampak nye anugerah khidmat cemerlang kena tarik balik ar lepas ni...ehehehhehehee

maaf la ye kalo sy merungut di pagi isnin...nak luahkan pada siapa lagi...

kalo stick broadband tu rosak...korang rasa elok aku anta ke pusat dia balik untuk baiki ke atau tak payah? sbb aku rasa mcm kalo hantar ke sana tu nak pulang balik ke tangan rasanye makan masa berbulan2 kot..buat sakit je nanti...mmg ada warranty lagi...tapi benda kecik tu mcm tak dilayan je....
aku punya bukan jenis mcm tu...aku punye jenis HUAWEI.....
nak upload gambo sendiri skrg ni susah...dan tak dpt..gambo2 ehsan dari google je la...
(merungut je ko ni kan)

16 comments:

..nOj.. said...

kalo dlm warranty lg, anto jela. biar la lambat pun weh

kakchik said...

salam asha. setahu kakchik kalau dlm warranty hantar je, minta dia tukar. kakchik pun pakai huawei juga. hidup kita mmg susah klu tak dpt online kan?

MRS. K said...

i punya pon dah tercabut.. so, malas nak pikir, beli lain je la

LYaFRINA said...

sha..sng cter.. beli baru jer..
berehhhhhhhhhhhhhhh

alyyani said...

betu ltu asya, kalau dalam waranti lagi hantar je. tp kan, lambat sikit la nak dpt. tu pasal kena selalu follow up. mmg agak tension bila tak dapat beronline walaupun sehari kan? :)

mamalieyna said...

sama jenis la kitenye en celcom tu...camno leh rosak eh?..nak tau tuk langkah berjaga2 je..kite nye selalu gak terjatuh then terbukak tmpt ltk simnye tu..seb baik takde pape hal..

*herm..beli baru jerla kot, msti take time kalo antar..tapi taktau la kan, takde pengalaman lg..huhu..

Ieda Al-Habsyi said...

stremyxx tetap dhati walau ramai orang tak suka, hehehe! :)

Ain said...

nak pinjamkan stick akak pun dah lama akak kasi kat beras..opppsss biras....

elok hantar kat pusat dia, bior dorang repair....

simpan benda rosak wat rugi jer....

E.d.Y said...

warranty xde ke kak?

~aSHa~ said...

tima kaceh semua....ok aku anta je la walau bercinta nak menunggu kembali ke pangkal jalan...masih ada warranty kad tu...


rasa nak masuk icu dah ni tak dpt online secara berhemah...ahahahahaha....

emel jabatan plak meroyan...buat limit2 plak...yg bos pun kena limit jugak ke emel dia...huhh kedekut...dah tau itu bos...tentu la famous..ramai org emel dalam sehari...apa kejadah mereka nak limit2 ni..tak paham benor aku....

sI tEDI said...

hik hik hik,,

x de pengalaman dengan itu stick!

.:fyzz:. said...

pi ja hantaq kt klinik dier lik zidah..

wey ko mmg dh jd pemblogger ketegaq mmg la tak leh dok kalu berukben ko ada masalah ..kan kan..

@juera said...

sng cite bli bru je kak..jnis huawei tu mmg x thn sgt..bese la org celcom ni mnda2 kecik mcm tu bkn nk amik thu sgt..adik ada yg usb celcom vadafone lg..x pakai..nk jual murah2 jer..nak helo je la..x nk x pe..hehe

~anna&anuar~ said...

hantar je center.. sepatutnye, kalo dlm warranty, ainya x blh rosak sama sekali ye.. kalo rosak jugak, awas lah org yg jual tu... gi je marah...kate gni..'sy perlukan ari ni jugak'... kite tgk die bagi ke x.. heheh...

iz-AnN عبداللطيف said...

weiii anto jelah, lambat takpe..paling tidak hubby ko beli yang lain, kan dia ada dapat bahagian duit apc ko tu...hehehe...

~aSHa~ said...

ehehehehehehhee
nanti sy try anta ke klinik nye ye...lambat pun lambat la....