Tuesday, May 4, 2010

Story of the day...

salam berblog....tahniah diucapkan kepada empunya blog kerna mendapat APC tahun ni...share jgn lupa ye...kepenatan balik dari KB belum lagi pulih sepenuhnya..maklumlah nama program pun hari bersama PELANGGAN so ramai la pelanggan di KB adalah bekas anak-anak murid ..tak menang mulut dibuatnya...semua nak ajak ngeteh...jalan yang terbaik..makan je la makanan yang disediakan oleh pihak katering......harap maaf kpd rakan-rakan di KB yg tak sempat bertemu mata dan bertukar idea di kedai kopi...semula dehss...panjang umur jumpa lagi......

masuk opis je...banyak emel yg belum dibuka...slide yang nak kena update...hutang-hutang tetap yg belum dibayar ( bayar online je la )....dan surat dlm lubang merpati ....uhuk...ada 2 surat yang betul-betul menyebabkan saya cuak dan berdebar.....Surat pertama tertera URUSAN KERAJAAN SABAH MALAYSIA....di minda tertanya-tanya nak panggil ceramah ke...hehe..masyukkkk..buka je surat ternampak kepala surat MAHKAMAH SYARIAH NEGERI SABAH , BAHAGIAN TAWAU...uisshhh..cuak gak.....ada la staf yang nampak kepala surat tuh..tanya..." ada kes syariah kat sabah ke".....lagi la cuak.....sepanjang idup ni belum pernah lagi jejak ke negeri di bawah bayu ....memang la ada kawan kt tawau...tapi kawan laki.....keje kt putrajaya.....ishhh...ishhh ......

surat yang KEDUA.....di alamtkan terus kpd nama ...means orang lain tak leh bukak..menggunakan perkhidmatan POS Malaysia....dapat satu keratan dari pos...SURAT DENDA....ishhh....lagi cuak........denda apa plak ni? kete? astro? celcom? ..rasanya takde yang sangkut..siap ade yg dah setel pun...denda apa lagi........dah la keseorangan kat sini...ditinggalkan isteri tercinta......
huarghhhhh....to be continue.......

posted by....papa mdm....have a nice trip my dear....congrats.....

8 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

wahhh...akhirnya...tahniah...tahniah

*Miss Geli^ said...

aku tak baca pun apa ko bebelkan mazri,
cuma aku nak ucapkan kat gdah,

Tahniah...

3 orang syer kan?
1. mak apak
2. suami
3. aku

kan kan kan?

Ain said...

wahhhhh, untung betul sha yerk....

incik hubby tolong updatekan....

ahkak jeless tau....

tahniah dapat APC....

alyyani said...

APC? apa tu ye? if good things, tahniah ye! :)

oh, hubby nye yg post entry ni. rajin nye. :)

Anonymous said...

Tahniah my lobely k.sha..u deserve it..bukan stakat APC best mama of the year pun leh dpt..wifejuki..

~aSHa~ said...

izan: sesama..nnt suh asha blanje..hehe
nogha: x mboh bace sudoh...huh..syer mung ade gok dlm bentuk bon...bonet kete..ehehe..
ain: diarahkan...kalo x syer x dapat..ahaks
allyani..anugerah perkhidmatan cemerlang
wifejuki: nnt suh k.sha blanje..hehe

ardinihumaira said...

huyyooooooo pokcik.. oppsss.. encik suami kak asha update blog ni? waaaa caya la kak asha ;) best2.. bila la deen nak updatekan blog dni ni. huhu

zue @ annaleeya said...

wahhh!!!! tahniah asha.... jgn lupe ari tu ckp share utk akak jgk kan???? hehehe.....

rajin en hubby tulun update.. bagus2... en somi ahkak nih bile lah nak tulun update... mmg hampeh ler!!

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels