Monday, May 24, 2010

Sukar Org Nak Nampak Wujud nya PA, tapi ada yang sudi NAMPAK wujudnye aku

tadi (19 mei 2010) aku terima berita...aku dpt hadiah @ souvenir dari yayasan xxxxxx di kelantan...tapi bukan tuk aku sorang katanya....ada lagi pegawai2 yg dapat...
ini adiah aku..yg kotak merah tu adiah tuk penceramah yg teman sekatil sy..sekatil ke? kadang2 dia tido dilantai...apa kes?

ha yg punye yg dibulatkan..suka nye hati dpt barang jenama vantage lagi, bos aku pun dpt gak..set cawan dan teko..cantik sgt...aku ingat dpt la jugak yg tu..eheheh (tak tau bersyukur tau ko ni).....ye ar kalo set cawan tu leh tayang2 kat org tiap kali org dtg..kalo yg ini...time buat majlis je la leh tayang2.....ahahahahhaha ayat tak bleh blah


dari pandangan sisi...kecik je..ini bekas sudu rasanye..kalo aku tak sgt sengal la..rasa nye ini tmpt sudu....

wah terharu aku la babe...jarang PA diingati mcm tu...lain la kawan sorang tu...ada org nak jumpa bos dia je..dia pun dpt duit raya..eheheh kan comot kan..ops tersebut nama plak...

ini kiranya kali kedua sepanjang duk sini selama 2 tahun ni..kali pertama peserta kursus xxx jemput aku untuk hadiri MAJLIS MAKAN MALAM....ermm selalunya kursus2 sebegitu jemput2 pegawai dan urusetia yg terlibat je..tapi ada satu siri tu ingat jugak kat PA yg duduk di luar bilik bos ni...hargai jugak dia ke mak guard bos ni...
tapi penghargaan dari bos sendiri tak dikira ye....
(ayat kena cover balik..kang ada terbaca ckp bos tak hargai aku...xkenang jasa bagai...ehehe)
pis
dah lama duk dlm draf entry ni..sbb gambo tak snap

14 comments:

sI tEDI said...

nak mintak bos aku hadiahlah!
hik hik hik

zue @ annaleeya said...

wahhh... cantik....

sonot eh klu dpt adiah mcm ni..

{ e'mie } said...

betul tu zidah..aku dulu duk kat koperasi..selalu dapat kuih ler..tempoyak ler..asam jawa ler..kuih raya ler..bila ader koperasi yang bagi hadiah kat bos aku..mesti dier bagi kat aku jugak..pastu raya bos aku bagi duit raya untuk anak2 aku ler..untuk aku takder...kih3..tapi kira oklah kan..skang ni takder dah..cuma selalu dapat tudung percuma dari dr. rohana..banyak sangat dah..dapat aper yang aku nak makan..pun dari dr. rohana..pantang sebut terus beli..semua kat ofis ni pun akan buatkan untuk aku..yer lah..aku kan ibu mengandung..hahaha..siap ader suami akak ni tolong carikan lagi untuk aku..sukanya mengandung...

ardinihumaira said...

bestnya barangan vantage kak.. dni ado dua je barangan vantage tu pon avon kasi...

~aSHa~ said...

si Tedi --> mintak je...dgn sape lagi nak mintak...dgn bos la

mamalieyna said...

cantiknye...suka la kalo dpt free ni..ada sapa2 nk bg ke?..berkenan sungguh saye.. ^_^

~aSHa~ said...

zue --> kalo adiah tentu la barang free kan? brg FREE tentu la cantik dan seronok dan hati berbunga2 spt di taman anggerik

~aSHa~ said...

emie --> kira bos ko layan la jugak ko tgh preknen...ok tu babe...jaga bos elok2

~aSHa~ said...

dni --> cite vantage avon..aritu dia suh akak amik set letak sudu yg tegak mcm gelas tu kan...akak tak tuntut..bleh lagi tak tuntut?

~aSHa~ said...

mamalieyna --> brg free mmmg cantik...ha usap2 la cik abe u skit..mana tau dia hadiah kan ke...adiah tentu benda free kan?

kakchik said...

bestnya... kalau dapat. w/pun kakchik tak minat sgt barangan pinggan mangkuk tapi kalau free, org bagi mesti ambik hehe.
ni mesti hadiah utk program yg asha dtg ke kelantan baru2 ni kan?

~aSHa~ said...

kakchik --> bukan program tu...ini peserta kursus..aritu program jabatan bersama pelanggan

..nOj.. said...

ceh jeles. untung nye duduk kt tempat yg hanya ko sorg je seketeri. cam gini jgn harap la. seketeri berpuluh2 sape yg nk pg bungkus adiah sampai puluh2 ceh betol

@juera said...

lawonya..vantage lagi..dlu mse jd SUK sllu dpt gift..skrg duk kt sini..kena marah aje..kena fitnah pon ada..kesiannya laaa..sabo aje la..